[All] Snieg zamarznięty na progu
[All] Snieg zamarznięty na progu
Ma mały problem ... Na progu strasznie nazbierało sie sniegu to wszystko zamarzlo i mam ogromną skałe :-o Tym bardziej garaz mam nie ogrzewany :-o Moze ktos doradzi jak tego sie pozbyc ?
Ostatnio zmieniony 16 paź 2012, 20:58 przez ENZO_89, łącznie zmieniany 1 raz.
mi ostatnio na nadkolu na samym dole gdzie zaczyna sie próg tyle sie nalepilo sniegu zrobila sie zmarzlina ze jadac rasa kierownicą mi telepalo mysle co za cholera nigdzie nie udezylem pod domem ogladam co to moze byc moze ciezarek sie odkleil lub gdzies w zaspie zgubilem
okazalo sie ze to od tego sniegu i lodu miedzy nadkolem a kolem sie tyle nawalilo ze tarlo o kolo pomogl odmrazacz sonaxa
okazalo sie ze to od tego sniegu i lodu miedzy nadkolem a kolem sie tyle nawalilo ze tarlo o kolo pomogl odmrazacz sonaxa
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Z racji iz posiadam na autku komplet ori chlapaków :mrgreen: snieg tez mi sie zawsze ponapycha tam gdzie nie trzeba ale zawsze przed wjazdem do garazu staram sie poobstukiwac(nawet prz uzyciu wlasnej konczyny) te newralgiczne miejsca,raz zeby nie targac niepotrzebnie snieg do garazua dwa zeby sie tam nie odkladal i zamarzał!Tak samo z dywanikami na podlodze-uwazam ze warto po powrocie do domu poswiecic te 1,5 minuty i pozbyc sie sniegu z wnetrza,a co za tym idzie i wilgoci
-
- Forum Audi 80