[Audiczka 80 B3 1,6TD] BLACK a będzie DEVIL
Em no tak ale ale ja obrotka nie mam wiec cholera wie ile było ale już dosyć głośno chodzi przy takich prędkościach wiec może być tak jak napisałeś a jestem jeszcze bardziej zadowolony z tych 185 bo dopiero ostatnio zaciekawiło mnie ile moja Niuńka ma fabrycznie przewidziane V-max a tu 174 xD szok no :PP
hehe KLAKSON no widocznie występowały bo ja w środku nic nie zmieniałem A o przekładce nic mi nie wiadomoKLAKSON pisze:Genialny masz środek !. Wystepowały takie w B3 :?: :roll: . Chyba to była przekładka z modelu B4. Bardzo fajniutki egzemplarz Ci się trafił.
Tak, tak wiem że nieładnie prezentuje się big ben a co do diodek to właśnie mają być niebieskie :mrgreen: zdecydowałem się na takie ponieważ stwierdziłem że przy radyjku nic nie będę kombinował :lol: I diodki ładnie świecą ale na focie po prostu tego tak nie widać w realu jest duuużo lepiej :mrgreen:Afdi87 pisze:Śliczna! zresztą jak każda czarnulka <ok> Zazdroszczę białej deski :oops: i koniecznie wstaw obrotek, bo ten big gen... A te diody trochę nieelegancko podstawiają licznik, jakbyś trochę ich główki podpiłował może byłoby lepiej No a jakby były czerwone to <ok>