[Śląsk/BB] Zbiórka na zlot w Kronach,kto gdzie kiedy i z kim
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
[Śląsk/BB] Zbiórka na zlot w Kronach,kto gdzie kiedy i z kim
Temat założony do zorganizowania się na wyjazd do Ingolstadt/Kronach. Czyli kto kiedy z kim i jak się zabiera. Strategia jazdy itp. rzeczy. Zachęcam do wypowiedzi.
Z tego co wiem to sporo osób się zbiera na zlot z okolic. Pytanie jest z kim jedziemy kto i jak. Wiem że Barto-team jedzie swoim czerwonym, ICek zgłaszał chęć zabrania się na pokład z kimś. Ekipa z audi śląsk zbiera się w swoim gronie. Więc powiedzmy tak. Kto jedzie/chce jechać z okolic Bielska-Białej.
Z tego co wiem to sporo osób się zbiera na zlot z okolic. Pytanie jest z kim jedziemy kto i jak. Wiem że Barto-team jedzie swoim czerwonym, ICek zgłaszał chęć zabrania się na pokład z kimś. Ekipa z audi śląsk zbiera się w swoim gronie. Więc powiedzmy tak. Kto jedzie/chce jechać z okolic Bielska-Białej.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Wrocław mamy z Bielska po 250 km, pokazuje 3h jazdy. We wrocku mamy być o 22 więc wyjazd z BB o 19 czy jakoś wcześniej? rozumiem że 27 maja
Więc wydaje się że macie już auto pełne.
Jakbym wziął auto to byłby jakiś chętny do jazdy ze mną?
Masz może rozpisane tankowania ? na pewno we wrocku trzeba będzie nadmuchać gazu.
U mnie wychodzi co 400 km jak tam u ciebie?
Więc wydaje się że macie już auto pełne.
Jakbym wziął auto to byłby jakiś chętny do jazdy ze mną?
Masz może rozpisane tankowania ? na pewno we wrocku trzeba będzie nadmuchać gazu.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
LPG u siebie nie posiadam ale na pełnym baku zrobie coś około 750km ale myślę, że w Wrocławiu zatankuje do pełna i powinienem zajechać do Inglostad.Skuciok pisze:Masz może rozpisane tankowania ? na pewno we wrocku trzeba będzie nadmuchać gazu.
A jak się kształtują ceny paliwa między niemcownia a polska :?: gdzie taniej :?:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Panowie dzisiaj jeszcze bede miał informacje od kuzyna
jakie ceny paliw TDI LPG 98 wszystko mi napisze
pozdrawiam
[ Dodano: 2010-01-27, 02:37 ]
Super Bleifrei = E 98 ~ 1,35 euro/L
Benzin Bleifrei = E 95 ~ 1,30 euro/L
Gas ~ 50 - 70 cent/L
Diesel ~ 1,20 - 1,30 euro/L
w ingolstadt jest Diesel 1,14 / nornalna 1,35 / e98 1,35
jakie ceny paliw TDI LPG 98 wszystko mi napisze
pozdrawiam
[ Dodano: 2010-01-27, 02:37 ]
Super Bleifrei = E 98 ~ 1,35 euro/L
Benzin Bleifrei = E 95 ~ 1,30 euro/L
Gas ~ 50 - 70 cent/L
Diesel ~ 1,20 - 1,30 euro/L
w ingolstadt jest Diesel 1,14 / nornalna 1,35 / e98 1,35
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
to ja tez sie pisze na wyjazd, mam zamiar jechac swoim autkiem a dziewczyna i znajomymi, tylko narazie kilka prac z autkiem bede mial, ale jestem chetny wiec jak cos to we wrocku moze sie spotkac i wyruszyc razem:) ..wyjezdzam z krk:)
z tego co widze po innych forach niektorzy beda wyjezdzac w piatek a niektorzy w czwartek wieczorem. Wybiera sie ktos kto bedzie chcial zwiedzac muzeum w inglostadt?? bo ja jestem chetny:)
z tego co widze po innych forach niektorzy beda wyjezdzac w piatek a niektorzy w czwartek wieczorem. Wybiera sie ktos kto bedzie chcial zwiedzac muzeum w inglostadt?? bo ja jestem chetny:)
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: