[Niemcy] Zlot w Kronach
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Zgadza się, zapomniałem o winiecie, to dodatkowo jakieś 40 zł za 10 dniową winietę. Nie pamiętałem o tym bo tylko tam na moto latam . Droga wyznaczona przez Czechy też idzie cały czas autostradą. Spalanie też byłoby niskie, z resztą w całej europie nie ma korków tylko u nas się wjeżdża to się stoi... i pali hektolitry paliwa na próżno.
Dobra, zakładam w spotach śląskich wątek do zorganizowania się na wyjazd, żeby tu nie śmiecić.
Dobra, zakładam w spotach śląskich wątek do zorganizowania się na wyjazd, żeby tu nie śmiecić.
a ja myślę o czechach - a dokładnei by na nockę albo 2 zakotwiczyć w pradzeGelo pisze:nie kombinujcie za bardzo
spotykamy się we Wrocku i jedziemy do Ingolstadt
tylko najpierw muszę znaleźć chętnych na taką wycieczkę
wtorek noc wyjazd do pragi
środa chodzenie po pradze i upijanie się
czw powtórka ze środy
pt ran owyjazd z pragi do ingolstadt (zwiedzanei muzem i fabryki)
pt popołudnie kronach i znów picie
ciekawy plan czy mi się wydaje czy najczęsciej jest mowa o piciu? <haha>pilachgt pisze:a ja myślę o czechach - a dokładnei by na nockę albo 2 zakotwiczyć w pradze
tylko najpierw muszę znaleźć chętnych na taką wycieczkę
wtorek noc wyjazd do pragi
środa chodzenie po pradze i upijanie się
czw powtórka ze środy
pt ran owyjazd z pragi do ingolstadt (zwiedzanei muzem i fabryki)
pt popołudnie kronach i znów picie
Popieram taka kombinatoryka doprowadzi jedynie do pogubienia się wszystkich xDGelo pisze:nie kombinujcie za bardzo
spotykamy się we Wrocku i jedziemy do Ingolstadt
Wstępnie i zapewne tak już zostanie są dwa terminy Czwartek 22:00 Wrocław Dokładna mapka gdzie jest podana na AKP wcześniej podałem linka. I drugi termin piątek ale nie pamiętam godziny bo z niego korzystać nie mam zamiaru xD
Co do grilla to na pewno będzie 8-) wolę sobie sam kiełbaskę upiec niż jeść niemieckie Hamburgery <zyga>
Do końca lutego będziemy musieli zrobić listę chętnych ilość aut i osób bo będzie trzeba zarezerwować wejście do muzeum, fabryki i miejsca na zlocie. Więc już powoli można się zastanawiać czy brać ze sobą dziewczynę/żonę/kolegę czy skrzynkę wódki :mrgreen:
Pozdro
Dobrze gadacie, ja jestem za jak największym tripem, jak już robimy te km to można skorzystać z atrakcji Pragi, muzeum i samego zlotu.Słonik pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrze gadasz przyjacielu <ok>Skuciok pisze:Nie chcę nic przypominać ale na Czechach zalegalizowali więc niekoniecznie trzeba pić
Adam planujesz wypad wstępnie?