[pomorskie] VW Mania 2009
[pomorskie] VW Mania 2009
Jak w temacie :mrgreen: .Termin 30.06-02.07.W temacie wpisujemy tylko potwierdzenie,natomiast nie bijemy piany oraz nie wieszamy psow na organizatorach <ok> .
Lista chetnych;
1.Route 66
2.Szpileczka
Liste bede aktualizowal w miare mozliwosci na biezaco.Pozdro
Lista chetnych;
1.Route 66
2.Szpileczka
Liste bede aktualizowal w miare mozliwosci na biezaco.Pozdro
Ostatnio zmieniony 23 sie 2009, 12:11 przez Route 66, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy pochmurno i ponuro za oknem proponuje kilka fotek na poprawe nastroju
PS-Szybko sie uporalem ze zdjeciami nie <mikolaj> .
http://img11.imageshack.us/slideshow/we ... ie456g.jpg
PS-Szybko sie uporalem ze zdjeciami nie <mikolaj> .
http://img11.imageshack.us/slideshow/we ... ie456g.jpg
Witajcie koledzy z Pomorza
Mam pytanko w sprawie VW Manii 2010 oraz innej grubszej imprezy z udziałem naszego klubu. My czyli Grupa Toruńska oraz koledzy z innych miast województwa kujawsko - pomorskiego mamy w planach podróż w wasze strony, między innymi na taką imprezę jak wyżej wymieniona.
Najpierw chciałbym Was zapytać jaka jest najlepsza impreza pomorza z udziałem PKA80 (największa ilość osób z naszego klubu) i na jaką najlepiej właśnie byśmy mogli do Was zawitać.
Ogółem powiedziawszy co planujecie ciekawego na sezon letni. Macie jakąś dobrą imprezkę na oku?
Na naszych Toruńskich spotach omawialiśmy właśnie wyjazd na VW Manie. :mrgreen:
Mam pytanko w sprawie VW Manii 2010 oraz innej grubszej imprezy z udziałem naszego klubu. My czyli Grupa Toruńska oraz koledzy z innych miast województwa kujawsko - pomorskiego mamy w planach podróż w wasze strony, między innymi na taką imprezę jak wyżej wymieniona.
Najpierw chciałbym Was zapytać jaka jest najlepsza impreza pomorza z udziałem PKA80 (największa ilość osób z naszego klubu) i na jaką najlepiej właśnie byśmy mogli do Was zawitać.
Ogółem powiedziawszy co planujecie ciekawego na sezon letni. Macie jakąś dobrą imprezkę na oku?
Na naszych Toruńskich spotach omawialiśmy właśnie wyjazd na VW Manie. :mrgreen:
Jaca997, ogólnie ten rok jest z pod znaku KRONACH. ale na pewno będzie delegacja jakaś na VW, ja na pewno będę nie wiem jak inni. Co do grubszych imprez w naszym rejonie to jeśli sami czegoś nie zorganizujemy to nie ma nic, więc zostaje VW. Myślę że na razie nie ma co się rozpędzać z tematem bo nawet nie ma ustaleń żadnych na ten rok prócz daty