[Warszawa] Adresy dobrych mechaników
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
wątpię że wyda jak wiesz felga w tych miejscach jest wzmocniona przetłoczeniami , moim zdaniem bezpieczniej adapterydeejay.ftb pisze:Pany orientujecie sie czy w Wawie jest jakis zaklad naprawy felg ktory podjalby sie wywiercenia dodatkowych otworow w stalowkach? jest 4x100 a poczebuje dolozyc 4x108...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
...ale ja pytalem o fachowcow a nie o mozliwosci techniczne :mrgreen: - adaptery odpadaja ze wzgledu na parametry felgi - 7J14 ET20 - przykrecone na piaste koncza sie z linia blotnika a minimalna bezpieczna grubosc adaptera to jakies 25mm wiec konsekwencje sa oczywiste, nadto felgi ktore potrzebuje wiercic (mattig SSF) maja miedzy otworami przetloczenia... w ksztalcie otworow <ok>Vision pisze:wątpię że wyda jak wiesz felga w tych miejscach jest wzmocniona przetłoczeniami , moim zdaniem bezpieczniej adapterydeejay.ftb pisze:Pany orientujecie sie czy w Wawie jest jakis zaklad naprawy felg ktory podjalby sie wywiercenia dodatkowych otworow w stalowkach? jest 4x100 a poczebuje dolozyc 4x108...
Krzysztof_Suliko, jesli by Cie to jakkolwiek ratowalo moge dac Ci namiar na ogarnietego goscia z Marek ktorego wyprobowalem na wlasnym aucie i jak dotad nie zawiodl - wiecej na PW.
Jak na razie pytam orientacyjnie, bo dopiero z początkiem marca przeprowadzam się do Nowego Dworu M. Ale jeśli możesz to podaj mi namiary na swojego mechanika. Dziękuje.deejay.ftb pisze:Krzysztof_Suliko, jesli by Cie to jakkolwiek ratowalo moge dac Ci namiar na ogarnietego goscia z Marek ktorego wyprobowalem na wlasnym aucie i jak dotad nie zawiodl - wiecej na PW.
Co do warsztatu to polecam ten w którym pracuje
Gałkowski Rafał
-mechanika
-elektromechanika
-blacharstwo
-lakiernictwo
-naprawy motocyklowe
-spawanie aluminium
ul.Lubelska 43a 05-462 Wiązowna
kom.604673370 powołać się na Mateusza od Audi Cabrio
Współpracujemy równiez z firmą PRZEMO-CAR ,"uturbianie" silników ,spawanie indywidualne wydechów oraz dolotów itp http://www.przemo-car.pl naprawdę polecam
Gałkowski Rafał
-mechanika
-elektromechanika
-blacharstwo
-lakiernictwo
-naprawy motocyklowe
-spawanie aluminium
ul.Lubelska 43a 05-462 Wiązowna
kom.604673370 powołać się na Mateusza od Audi Cabrio
Współpracujemy równiez z firmą PRZEMO-CAR ,"uturbianie" silników ,spawanie indywidualne wydechów oraz dolotów itp http://www.przemo-car.pl naprawdę polecam
-
- Forum Audi 80
Siemanko,
Czy macie może namiar na elektryka albo ogarniętego klubowicza który podejmie się dołożenia MC / BC do Cabrio 2000r. z silnikiem V6 ABC ? Graty tj. moduł z wyświetlaczem, manetkę + części wiązek będę miał. Chodzi mi o złożenie moich zegarów z modułem, montaż i podpięcie właściwych sygnałów, żeby to wszystko działało. Najlepiej rejon Białołęki / Legionowa.
Czy macie może namiar na elektryka albo ogarniętego klubowicza który podejmie się dołożenia MC / BC do Cabrio 2000r. z silnikiem V6 ABC ? Graty tj. moduł z wyświetlaczem, manetkę + części wiązek będę miał. Chodzi mi o złożenie moich zegarów z modułem, montaż i podpięcie właściwych sygnałów, żeby to wszystko działało. Najlepiej rejon Białołęki / Legionowa.