[B4 2.0 ABK] Błąd airbaga n153
problem z kontrolka poduchy
dzieki koledzy poduche mam raptem jedna:) wymienilem tasme pod kierownica i ciagle zostaje tylko ten jeden blad:
01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp: Malfunction
31-00 - Open or Short to Ground
i lampka ciagle się świeci błędów innych nie ma:)nie wiem w czym problem zabardzo teraz:)i dlaczego świeci choć nie powinna:)
jak będę miał chwile to się pobawie:)
[ Dodano: 2009-11-13, 19:09 ]
Witam,
wracam jeszcze raz do tematu może mam złą żarówkę zstosowaną???jakja powinna byc???bo cały czas świeci i po skasowaniu błędu wraca 01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp: Malfunction
dodam że lampa jest na dwóćh przewodach i wyjęta z zegarów to chyba nie ma znaczenia???Proszę o rade!!!
Dziękuje i Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-12-03, 21:41 ]
Problem rozwiązany
Pozdrawiam
01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp: Malfunction
31-00 - Open or Short to Ground
i lampka ciagle się świeci błędów innych nie ma:)nie wiem w czym problem zabardzo teraz:)i dlaczego świeci choć nie powinna:)
jak będę miał chwile to się pobawie:)
[ Dodano: 2009-11-13, 19:09 ]
Witam,
wracam jeszcze raz do tematu może mam złą żarówkę zstosowaną???jakja powinna byc???bo cały czas świeci i po skasowaniu błędu wraca 01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp: Malfunction
dodam że lampa jest na dwóćh przewodach i wyjęta z zegarów to chyba nie ma znaczenia???Proszę o rade!!!
Dziękuje i Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-12-03, 21:41 ]
Problem rozwiązany
Pozdrawiam
[B4 2,3 NG] Migająca mrugajaca kontrolka poduszki Airbag
Witam!
W mojej B4 po wlaczeniu silnika przez jakis czas miga kontrolka poduszki
po czym zaczyna swiecic ciagle! Czy ilosc tych mrugniec w jakis sposob wskazuje
na rodzaj bledu, uszkodzenia?! Pytam bo spotkalem sie ze w niektorych autkach
wlasnie tak jest, a nie wiem jak tutaj!
Dodam ze mam autko z konca 93 roku, wnetrze z dwoma poduchami!
Dzieki z góry za pomoc!
W mojej B4 po wlaczeniu silnika przez jakis czas miga kontrolka poduszki
po czym zaczyna swiecic ciagle! Czy ilosc tych mrugniec w jakis sposob wskazuje
na rodzaj bledu, uszkodzenia?! Pytam bo spotkalem sie ze w niektorych autkach
wlasnie tak jest, a nie wiem jak tutaj!
Dodam ze mam autko z konca 93 roku, wnetrze z dwoma poduchami!
Dzieki z góry za pomoc!
Witam
W mojej jest podobny problem, jakiś czas mruga kontrolka a późnej świeci się cały czas, z tego co wiem to moja nie powinna mieć poduszki,wniosek wyciągnąłem przy wymianie pajączka, czy przy zakładaniu mógł wystąpić jakiś błąd? Jakaś skrzynka pod tylną kanapą jest. koleś który mi ją sprzedawał mówił że błąd jakiś jest. Czy to jedyny problem?
W mojej jest podobny problem, jakiś czas mruga kontrolka a późnej świeci się cały czas, z tego co wiem to moja nie powinna mieć poduszki,wniosek wyciągnąłem przy wymianie pajączka, czy przy zakładaniu mógł wystąpić jakiś błąd? Jakaś skrzynka pod tylną kanapą jest. koleś który mi ją sprzedawał mówił że błąd jakiś jest. Czy to jedyny problem?
[B4 1.9 TDI] migająca kontrolka Air bag
Witam, ostnio zaczeła mi migaż kontrolka od poduszek, miga nie rugularnie i przewaznie gdy jade po nierównym, jakąś kostka sie poluzowała gdzie i co sprawdzić ?