[All] Lmpki w rączkach
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
[All] Lmpki w rączkach
witam.potrzebuję by ktoś mi pomógł,wytłumaczył lub dał jakiś schemat w jaki sposób podłączyć tylne lampki w rączkach by działały również po naciśnięciu przeze mnie przełącznika z przodu.podobno w wersjach taxi był taki bajer montowany jednak nigdzie nie mogę znaleźć jak to podłączyć...
A dlaczego chcesz to sam załączać a nie żeby się cały czas świeciły?hudy pisze:tylne lampki w rączkach by działały również po naciśnięciu przeze mnie przełącznika z przodu
Też chcę w tyle założyć bo z przodu już mam ale nie widzi mi się pamiętanie o włączeniu jak ktoś będzie wysiadał,niech się świecą
- hudy
- Forum Audi 80
- Kontakt:
chodzi o to że chcę to tak podłączyć by świeciły się po otwarciu drzwi tak jak mam teraz oraz po naciśnięci przełącznika.chodzi o to że często się zdarza że osoby jadące z tyłu podczas wysiadania w nocy ciągle mówią gdzie jest klamka?? a jak będę miał to tak zrobione to wystarczy nacisnąć przełącznik i tylne lampli się zapalą.wiem że było coś takiego robione w samochodach przeznaczonych na taxi...
- hudy
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie nie żle mnie zrozumiałeś.chodzi o to że mam lampki w rączkach w podsufitce.i chce tak zrobić by te lampki z tyłu zaświecały się nie tylko po otwarciu drzwi ale także po naciśnięciu przeze mnie przełącznika.takie coś było w b4 przeznaczonych na taxi.był przełącznik obok tych przełącznikach w desce i kierowca naciskając przełącznik zapalał tyle lampki.wiem że to się robi na przekaźnikach jednak nigdzie nie mogę znaleźć jak to podłączyć...marko009 pisze:i wtedy jakiś włącznik dodatkowo lub jeśli włączysz lampkę to powinny się zapalić diody w klamce