Deskorolka
Prawda 300 ml perły do Audi A8 po rozsądnych rabatach 80-100 zł płaciłem za 300 ml. Więc nieźle ktoś Ci zapodał przycinkę hehehe jakoś z 1000%. Sam podjedź do mieszalni lakierów np. Standox i się o tym przekonasz.Słonik pisze:lakier akrylowy i lakier perłowy wcale nie rozni sie tak bardzo od siebie cena jesli byc chcial kupic gdzies np 100ml dorabiane pod dany kolor po numerez lakieru. Chyba ze sa to jakies wielowarstwowe lakiery motocyklowe albo kameleony. Marketing.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no wczoraj rozmawialem z lakiernikiem i sprawa wyglada tak ze nie chce rozbierac calego auta do golej blachy, z wyciagnieciem silnika napedu i calego zawieszenia... ja chce tylko poprawic lakier na zewnatrz, a co za tym idzie nie chce za bardzo odchodzic od tego odcienia lakieru... glowne zalozenie to zeby byl troche bardziej filetowy w ciemny pochmurny dzien... jezeli chodzi o ceny lakierow to jezeli maluje cale auto nie potrzebuje ori lakieru, taki by byl potrzebny gdybym mial przykladowo jedna ryske na drzwiach, a i tak po malowaniu chocby calych drzwi dalo by sie zauwazyc roznice, a ze mam kilka elementow ktore mi sie nie podobaja, a lakiernik zauwazyl jeszcze inne to decyzja pada na cale malowanie autano name pisze:a jaki kolor cos w podobe czy moze cos innego
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
hmm... jakos tak brakowalo by mi jednej literki ;pgornik pisze:kolczat, zanim pomalujesz kup przedni zderzak od S2
alez sie wiesci rozchodza ;p taki zart puscilem bo Atlas pokazal zdjecia cabrio na felgach z a8, tzw patelnie oraz fele z merca S600 bodaj, no i nie powiem spodobaly mi sie, ale brockow raczej nigdy nie sprzedam... z reszta nie ma chyba tak chorego czlowieka na swiecie zeby mi dal tyle ile ja w nie wlozylem ;pNiki20 pisze:Aaaa gdzieś mi się obiło o uszy, że koło sprzedajesz
IMHO RS2 w Cabrio to profanacja, poza tym jeśli cena oryginalnego z oświetleniem Cię nie osłabia to możesz w to iść, najodpowiedniejszy wydaje mi się po FL. Ten stary ze względu na montaż chyba od 1989 roku lekko postarza całą budę.kolczat pisze:hmm... jakos tak brakowalo by mi jednej literki ;pgornik pisze:kolczat, zanim pomalujesz kup przedni zderzak od S2
alez sie wiesci rozchodza ;p taki zart puscilem bo Atlas pokazal zdjecia cabrio na felgach z a8, tzw patelnie oraz fele z merca S600 bodaj, no i nie powiem spodobaly mi sie, ale brockow raczej nigdy nie sprzedam... z reszta nie ma chyba tak chorego czlowieka na swiecie zeby mi dal tyle ile ja w nie wlozylem ;pNiki20 pisze:Aaaa gdzieś mi się obiło o uszy, że koło sprzedajesz
To są repliki Brocków B1 firmy BCW. Mam nadzieję, że zauważyłeś różnicękolczat pisze:jest na youtube...
koles nie siedzi na naszym forum, ale da sie znalesc wiecej zdjec tego auta gdzies w necie...
Ja też nie, ale widziałem w chromie:Niki20 pisze:Tylko nie widziałem jeszcze B1 całych w polerce...
Źródło: http://audibg.com/forum/index.php?showt ... 510&st=280
Polecam, bo dużo ślicznych audiczek tam widać
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tak Niki20, czekam na kwiecien zeby tak jak pisalem wczsniej pomalowac cale autko, a przy okazji zderzak... oczywiscie boczne kratki tez beda w duzym plastrze miodu w czarnym kolorze tak aby przy ciemnym kolorze zderzaka nie rzucaly sie w oczy zbytnio... jeszcze czekam na pomaranczowe kierunki od Ufotm i soczewki w macie od AUDI_A6
coz zlot w Kronach zbliza sie wielkimi krokami
coz zlot w Kronach zbliza sie wielkimi krokami