Witam wszystkich,mam taki problem,a mianowiceo podczas jazdy zaczela mi sie zapalac kontrolka swiec zarowych ,podlaczylem VAGA i wyskoczyl mi blad 00741 - Brake Pedal Monitoring
27-10 - Implausible Signal - Intermittent
Wymienilem czujnik pedalu i myslalem ze juz bedzie ok, a tu znowu kontrolka zaczela migac od czasu do czasu i pojawil sie ten sam blad.Prosze o pomoc. Mam jescze jedno pytanko, od czego jest ten drugi czujnik obok tego co wyminilem? Pozdrawiam
[Audi 80 B4] problem z pedałem hamulca-pomocy
a ja mam podobny problem, i powiem ze juz mnie to troche meczy.. raz na jakis czas miga mi ta kontrolka swiec zarowych. na vagu rowniez blad pedalu hamulca, oba czujniki nad pedalem hamulca sa sprawdzone, wyczyszczone i dzialaja prawidlowo, zreszta swiatlo stop dziala mi prawidlowo i teraz nie wiec za co sie wziasc. kabelki do tych czujnikow rowniez sprawdzone i jest wszystko dobre z podlaczenie a blad co jakis czas mi wyskoczy.
nie wiem ile to ma wspolnego ale jak odstawilem auto do mechanika gdzie wymienial mi m.in termostat, regeneracja turbo, czyszczenie wszystkich wezy turbo, pasek rozrzadu i alternator zregenerowal i kontrolka wlacza sie rzadziej ale jednak dalej miga. alternator nie dokonca jest dobry ale narazie daje rade..
co moze byc przyczyna? bo na ten temat juz tyle przeczytalem ze teraz to jestem zielony...
nie wiem ile to ma wspolnego ale jak odstawilem auto do mechanika gdzie wymienial mi m.in termostat, regeneracja turbo, czyszczenie wszystkich wezy turbo, pasek rozrzadu i alternator zregenerowal i kontrolka wlacza sie rzadziej ale jednak dalej miga. alternator nie dokonca jest dobry ale narazie daje rade..
co moze byc przyczyna? bo na ten temat juz tyle przeczytalem ze teraz to jestem zielony...