Audio w cabrio
Audio w cabrio
Witam wszystkich, chcę zamontować głośniki w tylne boczki do cabrio b4 , lecz nic tam nie pasuje, macie na to jakieś rozwiązanie?
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 16:07 przez Kamil_tel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
tzn chcesz miec glosniki w drzwiach? czy jak? ja mam masakre z naglosnieniem. przod smieszna 10cm , a tyl trzeszczy blacha. masakra;/meir pisze:dokładnie tak jak pisze Atlas z tyłu ori są 13 cm u mnie to rozwiązanie jest chwilowe bo czekam na odrobinę wolnego czasu żeby wygłuszyć drzwi i przenieść te 16 cm na przód
karmelitto, mi tam nic nie trzeszczy a 10 Helixa z przodu połączone z tweeterami na zwrotnicach i do tego te 16 helixy z tyłu dobrze grają no oczywiści basu z tego zbytnio nie ma ale bassik zapewnia skrzynia w bagażniku z tymczasowym głośnikiem Kenwooda 30 cm 250 rms a to wszystko podpięte pod wzmaka Harmman Kardon i powiem ci nie jesdna osoba sie zdziwiła że da sie tak cabrio nagłośnić teraz tylko czeka mnie zabudowa bagażnika na głośniku Vibe Black Air 25 i przeniesienie 16 z tyłu w drzwi do przodu
- czorny125p
- Forum Audi 80
Koledzy podpowiedzcie czy w bezdasznikach nie było z tyłu za maskownicami głosików w boczkach, czy to tylko wesoła twórczość poprzedniego właściciela mojej niuni? Dodam tylko, że jest to dość dziwne ponieważ w moim aucie jest zabudowany najprawdopodobniej fabrycznie głośnik basowy NOKIA w miejscu rękawa na narty. Tak wiec ciekawi mnie czy jest to konfiguracja fabryczna, czy jakiś obrzyn chciał jeszcze stówkę dorobić na głośnikach i je wymontował ?
czorny125p pisze:Koledzy podpowiedzcie czy w bezdasznikach nie było z tyłu za maskownicami głosików w boczkach, czy to tylko wesoła twórczość poprzedniego właściciela mojej niuni? Dodam tylko, że jest to dość dziwne ponieważ w moim aucie jest zabudowany najprawdopodobniej fabrycznie głośnik basowy NOKIA w miejscu rękawa na narty. Tak wiec ciekawi mnie czy jest to konfiguracja fabryczna, czy jakiś obrzyn chciał jeszcze stówkę dorobić na głośnikach i je wymontował ?
U mnie też jest dokładnie tak jak piszesz subwoofer aktywny 2x20 firmy NOKIA w rękawie więc chyba były montowane seryjnie .
PS masz foto jak od strony bagażnika wygląda ten sub Nokii?
Ja mam tylko fotę z perspektywy kierowcy.
Ja mam tylko fotę z perspektywy kierowcy.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 16:07 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.