[mazowieckie] Wyjazd na V urodziny LKAudi - 6 Luty 2010
ja jade na 6 do lubelskiego. rano robie wyjazd z pruszkowa-góra kalwaria-kołbiel po drodze wpadam do kolesia na szrot który ma kilka 80 na czesci(każdą sróbke posiada) potem lece do kostrz_a po małe modyfikacje w ECU wiec w moszczance odbijam na kock,parczew , i myślę że na żeborzyckiej sie pojawie koło 12-14 na jakieś 2-3 godz potem lece dalej w strone biłgoraja do rodziców w odwiedziny.
chyba że coś mi pokżyżuje plany.
chyba że coś mi pokżyżuje plany.
No to koledzy czas ustalić co i jak z wyjazdem, gdyż większość osób już nie może się doczekać wyjazdu, łącznie ze mną :mrgreen: . Część została wspomniana na wczorajszym spocie ale by większość zainteresowanych osób wiedziała co i jak lepiej napisać to na forum.
Wstępna lista jadących z Warszawy, miejsce zbiórki Promenada, godz. ok 6.00:
1.deejay.ftb
2.p371
3.Olszak
4.kacper85
5.chybo101
Osoby dołączające się w drodze:
1.Łysy_18(większość osób jadących wie co i jak )
Teraz pozostaje ustalić dokładnie co i jak no i przecierpieć jakoś ten roboczy tydzień
Wstępna lista jadących z Warszawy, miejsce zbiórki Promenada, godz. ok 6.00:
1.deejay.ftb
2.p371
3.Olszak
4.kacper85
5.chybo101
Osoby dołączające się w drodze:
1.Łysy_18(większość osób jadących wie co i jak )
Teraz pozostaje ustalić dokładnie co i jak no i przecierpieć jakoś ten roboczy tydzień
Dobra więc pozwole sobie przedstawić moją wizje:
1. Zbiórka 5.30 (jak będą wszyscy od razu przechodzim do punktu 2)
2.Wyjazd do Lublina.
3.W Lublinie może jakąś myjke na stacji.
4.Impreza na torze
5.W drodze powrotnej karczma bida (już by było tradycyjnie)
Co załoga na taki plan?
ps
Chyba na bank jedziem bez Olszaka. :roll:
1. Zbiórka 5.30 (jak będą wszyscy od razu przechodzim do punktu 2)
2.Wyjazd do Lublina.
3.W Lublinie może jakąś myjke na stacji.
4.Impreza na torze
5.W drodze powrotnej karczma bida (już by było tradycyjnie)
Co załoga na taki plan?
ps
Chyba na bank jedziem bez Olszaka. :roll:
Plan jak najbardziej ok, tylko nie uwzględniony niewielki postój obok ronda w kołbieli :mrgreen: Miało być tak pięknie, a tu widzę że coraz to więcej osób się wysypuje. Mam nadzieję, że chociaż Ty chybo101, się nie posypiesz bo znów pojedziemy w stałym gronie. Ja będę wyposażony w CB radio więc nie obraził bym się gdyby ktoś inny z załogi takie coś posiadał