[90/Coupe B2 2.2] roznice miedzy 2.2 KX a KV czy HY
[90/Coupe B2 2.2] roznice miedzy 2.2 KX a KV czy HY
witam... czy ktos moze cos o tym wie? jakie sa roznice w konstrukcji i ewentualnie w osprzecie? mam 2.2 KX w 80 b2 , wytargalem to z passata "86r zalozylem
gLowice z 2.1 troszke podlubana ( splanowana o 1 mm plytki zamiast hydraliki i walek oryginalne audi sport ) i k-jet z 2.1 kolo zamachowe stoczone o jakies 2.5 kg i wywazone jestem ciekawy od czego zaczynalem
bo w danych technicznych nie roznia sie niczym oprocz mocy... :roll: z gory dzieki pozdro dla wszystkich
gLowice z 2.1 troszke podlubana ( splanowana o 1 mm plytki zamiast hydraliki i walek oryginalne audi sport ) i k-jet z 2.1 kolo zamachowe stoczone o jakies 2.5 kg i wywazone jestem ciekawy od czego zaczynalem
bo w danych technicznych nie roznia sie niczym oprocz mocy... :roll: z gory dzieki pozdro dla wszystkich
Ostatnio zmieniony 03 cze 2007, 14:53 przez skeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do silnika to dostaniesz gwarancję. Możesz sobie przyjechać, oglądać i mierzyć ile tylko czasu zechcesz. Turbinka jest moim zdaniem do remontu. Przy silniku jest też rura wydechowa i regulator ciśnienia doładowania. Jak dobrze poszperam to i wtrysk sie znajdzie. Przy silniku są krućce, koło zamachowe, kolektory, wtryskiwacze. Głowica i misa olejowa nie były nigdy zdejmowane z tego silnika. Regulacja zaworów na płytkach. Auto w serii miało ok 180 KM. Niektórzy w tych turbinkach K26 zakładają ciaśniejszy tył od K24 i jeszcze koników przybywa. Dla poważnych oferentów mogę zrobić zdjęcia. Odbiór osobisty.
to super a jaka kwota Cie interesi??? jak dasz rade to mi na maila wyslij fotki pozdr...
[ Dodano: 2007-06-05, 15:02 ]
skeen@tlen.pl
skeen@tlen.pl
Załatwiajcie sprawy finansowe na PW/email/ggskeen pisze:to super a jaka kwota Cie interesi??? jak dasz rade to mi na maila wyslij fotki pozdr...
skeen@tlen.pl