Audi Cabrio [2.0E 115KM] nowe aluski str 2
No to dziś zakupiłem dla audi nowy felunek.Są to ATS-y a rozmiar oponek to 215/45 oczywiście R17 :mrgreen: oto fotki jak koła wyglądają na aucie...przez zimę zostaną one zregenerowane tzn może pomalowane i napewno spoleruje ranty.Oto fotki:
No i jak ktoś się przyjrzy to jeszcze zakupiłem jej nowe kierunki w błotniki.Mam nadzieję że zmiany się wam podobają :mrgreen:
No i jak ktoś się przyjrzy to jeszcze zakupiłem jej nowe kierunki w błotniki.Mam nadzieję że zmiany się wam podobają :mrgreen:
Felgi już pomalowane,teraz tylko odnowić polerkę rantów,nie mam w tym zbyt dużego doświadczenia i czasu wolnego,ale trochę je wypoleruje.Zdjęć narazie nie mam żadnych,ale dodam jak tylko znajdę czas.No i powoli zaczynam się rozglądać za jakimś ciekawym graniem do tego autka.Może macie jakieś propozycję lub fotki dobrego car audio co można do cabrioleta zamontować...no i jak stponieją wreszcie te śniegi to polerka przed latem obowiązkowa <ok> <ok>
No a felgi wyczaiłem na allegro,importowane...jechałem po nie 400km ale opłacało się :mrgreen: jedna była jakaś pożółkła,ale już jest pomalowana i wygląda miodek...niebawem sesja wiosna lato 2010 Atlas kolorek twojej audiczki też piorunujące wrażenie ;)jednak nie ma to jak być wyróżnionym na ulicy :lol: wszyscy wiedzą kto jedzie itd... <ok>
Ale kanarek :mrgreen:
Kolomnie jeszcze jakies dwa lata temu przejezdzala czasem taka zólta cabrio, zawsze czysta i blyszczaca, wygladala w tym kolorze <............>, twoja jest delikatnie bardziej jasna ale tez robi robote, kurcze te pastelowe kolory w cabrio to jest to <ok>
Powodzonka i bezawaryjnej eksploatacji
Kolomnie jeszcze jakies dwa lata temu przejezdzala czasem taka zólta cabrio, zawsze czysta i blyszczaca, wygladala w tym kolorze <............>, twoja jest delikatnie bardziej jasna ale tez robi robote, kurcze te pastelowe kolory w cabrio to jest to <ok>
Powodzonka i bezawaryjnej eksploatacji
Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 14:13 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.