Ja za T-shirtem i brelokiem z grawerem jestem. Podpisuje się.
A czy za zgodą "góry" nie może to któryś z modów prowadzić. Po prostu.
Doc pewnie ma po pachy swoich spraw. A teraz każcie mu jeszcze bawić się z innymi gadżetami to raczej nie ma szans (topiero co zadyma z ramkami mu się skończyła). Nadwyżkę z wpłat (bo coś na konto klubowe dodatkowo od gadźetu by wpłynęło) po prostu musiałby przelać dla Doca na prowadzenie i utrzymanie serwera. Tylko Doc by wytypował kogoś (oczywiście za jego zgodą).
[ Dodano: 2010-02-04, 09:29 ]
PS. Jestem jakoś bardzie za nazwą taką jak w konkursie AŚ czyli "Polski Klub Audi 80".
Jakoś "Audi 80 Klub Polska" mi nie pasi ale to już szczegół. Poza tym mamy już takie logo na ramkach.
Nowe klubowe gadżety
wcześnie była mowa o tych flagach na anteny i rozmawiałem z gościem tak z ciekawości który to robi na allegro i mówił że cena wstępnie około 20zł za jedną flagę do negocjacji to w sumie koszulka w tych samych pieniądzach wyjdzie a chyba jednak jest fajniejsza tym bardziej patrząc że idzie lato a flagi można zrobić w każdej porze roku. No ale jak koledzy piszą nie musiał by to robić nasz el komendante
tylko ktoś od niego
no ale wszystko stoi do puki ktoś z góry się nie wypowie, no ale w sumie oni też muszą mieć czas żeby to przedyskutować pewnie więc jak coś czekamy. A w razie co nie ma problemu zrobić ankietę która z wymienionych rzeczy cieszyła by się największym wzięciem. Ważne że są chęci do zrobienia czegoś
<ok>