Koledzy miał ktoś może styczność z tym towarem bądż też z tym sprzedajacym na ile to japońskie ? Bo cene ma dwa razy wiekszą od chinszczyzny
http://www.allegro.pl/item894539783_jap ... oznan.html
http://www.xenonowe.pl/index.php?MENU=w ... H7,a%20H7R
[All] Japońskie HID'y
-
- Forum Audi 80
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.8 PM
[All] Japońskie HID'y
Ostatnio zmieniony 28 paź 2012, 18:14 przez irecki76, łącznie zmieniany 1 raz.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
jechałem jako pasażer w samochodzie wyposażonym w cos takiego.mogę ci powiedzieć tylko jak to wygląda wizualnie bo niestety co do żywotności no i użytkowania przez dłuższy czas się nie wypowiem.co do tych zdjęć zamieszczonych na allegro to ja nie wiem czym oni świecili ale na pewno nie tymi żarówkami.oczywiście jest lekka poprawa widoczności i jaśniejsze światło ale nic poza tym.nie ma olbrzymiej różnicy (np takiej jak na tych zdjęciach) pomiędzy jakimiś dobrymi żarówkami H4... po drugie na tych zdjęciach doskonale widać że są one rozjaśnione bo dziwne że jest różnica w jasności nieba...
Moim zdaniem różnica między zwykłą żarówka a hidem jest dość zauważalna-nawet dużo zauważalna.Sam korzystałem z tego i z tego rozwiązania i mogę to stwierdzić że różnica jak dla mnie jest znaczna.A co do jakości japanów a chińczyków?Hmm ciekawe czy te japany faktycznie są japońskie czy tylko napis "made in japan" jest japoński. :mrgreen: U Ja u Siebie kiedyś na próbę kupiłem chińczyka i...został do dziś.A jeżdżę na tym już ze dwa lata.Nie wiem być może trafił mi się jakiś dobry egzemplarz lub ten mały chińczyk który to składał miał dobrą i sprawną rączkę.Na forum jest gdzieś temat o wyborze xenonów-poszukaj.Szerokości
hudy, wiesz-reklama dźwignią handlu więc zdjęcia mogą być troszkę zretuszowane.Jeśli kolegairecki76, chce wkładać to do zwykłych lamp(nie wiem bo nic o tym nie napisał) to nie było tematu-będzie tragedia.Oślepiają strasznie innych użytkowników drogi.Takie coś to wkładać tylko w ori soczewki.Wtedy to ma wygląd i zdaje egzamin.Pozdrówka