No ale to już musi być oficjalne zgłoszenie kandydata i demokratyczne głosowanie.FranoF1 pisze:W takim razie na co czekać, jak ma moda to powinien mieć także przynajmniej dostęp do S. Chyba nikomu krzywda sie nie stanie.kokolino1 pisze:ale nie dostępu do sympatyków.
Biba sie szykuje <mikolaj> <rotfl>
Moderator Moje Auto
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
nie ma pośpiechu. zobaczymy jak się sprawdzi w roli moderatora tamtego działu i wtedy przemyślimy sprawę na spokojnie, bo póki co, to jeszcze nic Kolega nie zrobił.kokolino1 pisze:No ale to już musi być oficjalne zgłoszenie kandydata i demokratyczne głosowanie.FranoF1 pisze:W takim razie na co czekać, jak ma moda to powinien mieć także przynajmniej dostęp do S. Chyba nikomu krzywda sie nie stanie.kokolino1 pisze:ale nie dostępu do sympatyków.
Biba sie szykuje <mikolaj> <rotfl>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
No więc panowie pierwsze starcie mam już za sobą.
Kolego Zayebatsu miał wielkie pretensje że zaśmieciłem mu wątek a mogłem przecież napisać na PW
https://audi80.pl/coupe-ng-by-zayeba ... 647,75.htm
Kolego Zayebatsu miał wielkie pretensje że zaśmieciłem mu wątek a mogłem przecież napisać na PW
A cały problem dotyczy (jak to napisał) skrótu literowego "uj"Zayebatsu pisze:Z tego co czytalem regulamin to nie ma tam mowy o cenzurze. Więc według niego można użyć jakiego kolwiek słowa odpowiednie ocenzurowanego. Ale z drugiej strony ja nigdzie nie użyłem wulgaryzmu ponieważ w różne sposoby można określać skróty literowe.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Co ja o tym myślę? Generalnie uważam że wszystko zależy od kontekstu. Jeśli ktoś napisze:
Ale mnie wkur*** to i tamto :evil: - takie coś nie bardzo mi się podoba bo przemawia przez to złość - mimo iż nie jest to pełne słowo. Tu zwróciłbym mu uwagę.
O kur***, super <ok> - co do krytykowania czegoś takiego byłbym już bardziej powściągliwy. W końcu user który coś takiego pisze nie ma nic złego na myśli. A wytykaniem mu wulgaryzmów można narobić sobie jedynie zatargów z nim - a nie o to chodzi w naszej pracy.
W takich kwestiach staram się być bardzo delikatny, wszystko zależy od danej sytuacji. Jeśli coś nie bardzo mi się podoba a nie łamie w rażący sposób regulaminu, nie robi tego umyślnie, jest to przypadek incydentalny to zmieniam mu wyraz i po problemie. Pewnie nawet tego nie zauważy.
Więc zamiast tekstu: "o kur***, super <ok>", pisze "o kurcze, super <ok>". Wilk syty i owca cała.
Ale mnie wkur*** to i tamto :evil: - takie coś nie bardzo mi się podoba bo przemawia przez to złość - mimo iż nie jest to pełne słowo. Tu zwróciłbym mu uwagę.
O kur***, super <ok> - co do krytykowania czegoś takiego byłbym już bardziej powściągliwy. W końcu user który coś takiego pisze nie ma nic złego na myśli. A wytykaniem mu wulgaryzmów można narobić sobie jedynie zatargów z nim - a nie o to chodzi w naszej pracy.
W takich kwestiach staram się być bardzo delikatny, wszystko zależy od danej sytuacji. Jeśli coś nie bardzo mi się podoba a nie łamie w rażący sposób regulaminu, nie robi tego umyślnie, jest to przypadek incydentalny to zmieniam mu wyraz i po problemie. Pewnie nawet tego nie zauważy.
Więc zamiast tekstu: "o kur***, super <ok>", pisze "o kurcze, super <ok>". Wilk syty i owca cała.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
Witaj w klubiekubik pisze:No więc panowie pierwsze starcie mam już za sobą.
Wyśmienite uzasadnieniekubik pisze:Kolego Zayebatsu miał wielkie pretensje że zaśmieciłem mu wątek a mogłem przecież napisać na PW
https://audi80.pl/coup...-vt35647,75.htm
Również kiedyś tak robiłem, ale dałem sobie spokój, bo to nic nie daje. Walczę na każdym kroku z jakąkolwiek formą przekleństwa i nie zważam na to, czy to się komuś podoba, czy nie. Jak nie będziemy na to zwracać uwagi, to za chwile co drugi post będzie do poprawki.Labiel pisze:zamiast tekstu: "o kur***, super <ok> ", pisze "o kurcze, super <ok> ". Wilk syty i owca cała.
dokładnie <ok>IC69 pisze:Labiel napisał/a:
zamiast tekstu: "o kur***, super <ok> ", pisze "o kurcze, super <ok> ". Wilk syty i owca cała.
Również kiedyś tak robiłem, ale dałem sobie spokój, bo to nic nie daje. Walczę na każdym kroku z jakąkolwiek formą przekleństwa i nie zważam na to, czy to się komuś podoba, czy nie. Jak nie będziemy na to zwracać uwagi, to za chwile co drugi post będzie do poprawki.