Konkurs Auto Świat
- DARODIABEL75
- Forum Audi 80

Kurcze za co znowu zabrali nam te punkty??
Typowo polskie (ustawka na każdym kroku........ są równi i równiejsi) :evil:
Szkoda było tylko naszego czasu, bo jak zwykle zaangażowanie klubowiczów dało się zauważyć.
Jak coś chcą zbadać to niech to robią z głową, a nie w trakcie trwania dostrzegają masę wad, typowa amatorszczyzna - żenada!
Typowo polskie (ustawka na każdym kroku........ są równi i równiejsi) :evil:
Szkoda było tylko naszego czasu, bo jak zwykle zaangażowanie klubowiczów dało się zauważyć.
Jak coś chcą zbadać to niech to robią z głową, a nie w trakcie trwania dostrzegają masę wad, typowa amatorszczyzna - żenada!
- przemko1982
- Audi 80 Klub

nigdy w zyciu nie wpuscil bym takich kretaczy do auata a won!!!diablo228 pisze:musimy przekupić sędziówzaproponujemy im przejazd Audi 80 (model do wyboru) jako nagroda :mrgreen:
nie no tak na serio trzeba sie wycofać bo to już przechodzi granice oszukują kluby tylko, szkoda tylko że akcja się rozkręciła i każdy starał się jak mógł by oddawalli głosy na ten i inny klub audi
jestem za odpuszczeniem w tym smiesznym konkursie ktory nie jest sprawiedliwy
- Audi Sport
- Forum Audi 80

Nienawidzę mówi tego słowa ale to jeden wielki ŻAL jest <zyga> Kiedyś kupowałem ich gazety i mam ich teraz niezły stos. Przestałem to kupować, bo się zepsuli. Tydzień temu kupiłem AŚ i połowa gazety to reklamy. Jeszcze na dokładkę reklamy zostały wydrukowane na dużo lepszym papierze niż okładka. Tego nawet gazetą nazwać nie można tylko jakiś "Mikołajkowy blok reklamowy", bo gazeta zeszła na psy, a ten konkurs to powinien nazywać się "Konkurs na najwięcej dający klub roku 2010". W skrócie Panowie OPUSZCZAMY TEN LOKAL :!: :!: :!: