WSK 125
WSK 125
WSK z roku 1972 po remoncie silnika i pomalowaniu karoserii lakierami wodnymi:)
Co sądzicie?? Wiosną zostaną dodane nowe zdjęcia gdy wska zostanie umyta i przygotowana do sezonu, bo teraz jeździła
do póki pogoda pozwalała:) 8-) :mrgreen:
Tu widać na zdjęciu w oddali pierwszy śnieg:)
Wskę kupiłem za 200 zł w 2006 r. Musiałem wymienić cewkę zapłonową, przerywacz i kondesator. Ogólnie po podliczeniu kosztów farby, podkładów, i wszystkich części które zostały zamontowane cena remontu to ok. 2000 zł
Liczy się pasja:)
Co sądzicie?? Wiosną zostaną dodane nowe zdjęcia gdy wska zostanie umyta i przygotowana do sezonu, bo teraz jeździła
do póki pogoda pozwalała:) 8-) :mrgreen:
Tu widać na zdjęciu w oddali pierwszy śnieg:)
Wskę kupiłem za 200 zł w 2006 r. Musiałem wymienić cewkę zapłonową, przerywacz i kondesator. Ogólnie po podliczeniu kosztów farby, podkładów, i wszystkich części które zostały zamontowane cena remontu to ok. 2000 zł
Liczy się pasja:)
Ostatnio zmieniony 26 sty 2010, 10:06 przez MICHAL_B3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wsk ma kolory oryginalne, bo gdy ją kupiłem była w kolorze fabrycznym, teraz ma trochę żywszy kolor jakiegoś Audi <ok> [ wiem, bo sam wybierałem z katalogu starałem się wybrać najbardziej odwzorywujący odcien :mrgreen: ]
Emblematów żadnych nie było, a ja dodawać nie będę, bo WSKa głównie ma jeździć :evil: , a nie błyszczeć na wystawach :mrgreen:
Emblematów żadnych nie było, a ja dodawać nie będę, bo WSKa głównie ma jeździć :evil: , a nie błyszczeć na wystawach :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Ogólnie fajna WSK ale:
- lampa tył nieoryginalna- powinna być taka jak w SHL M17 Gazela
- przydało by się pomalować pod kolor motocykla szklanki górne amortyzatorów
- i poprawić pokrowiec na siedzeniu, bo ten nie za ładnie wygląda
Dobrze, że ją odnowiłeś, bo już coraz mniej takich sprzętów na drodze. Masz ją zarejestrowaną? Sam posiadam 4 WSK 125 .
- lampa tył nieoryginalna- powinna być taka jak w SHL M17 Gazela
- przydało by się pomalować pod kolor motocykla szklanki górne amortyzatorów
- i poprawić pokrowiec na siedzeniu, bo ten nie za ładnie wygląda
Dobrze, że ją odnowiłeś, bo już coraz mniej takich sprzętów na drodze. Masz ją zarejestrowaną? Sam posiadam 4 WSK 125 .
ten bak to wygląda jak od czwórki jak się nie mylę,bez emblematów jej tak dziwnie,Wsk sprzęt nie do zdarcia,mam znajomego pasjonata motórów za swoich czasów jeździł do Świdnika na któreś tam urodziny właśnie wski i mial ich pare dobrych sztuk,sam miałem dwuramówke,prawie pierwszy wypust,najlepsze jest to że najnowsze modele z przed 90r miały już nawet kierunki