Audi B4 8C ABT by MioDek
... Do mnie też skakali że nie mam auta więc się Miodek nie martw są przecież tutaj racy którzy każdego by chcieli zgnoić i zdeptać :roll:
... A jak komuś ponowiło się coś do mnie to zapraszam osobiście
... a póki co śmigaj i nie przejmuj się de...... mi
... A jak komuś ponowiło się coś do mnie to zapraszam osobiście
... a póki co śmigaj i nie przejmuj się de...... mi
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 19:14 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.
nie liczy się czyje do końca jest auto ale jak i co się w nim zmienia
a ludzie niech sobie gadają...co urażeni że w ścimke z felgami uwierzyli?przynajmniej coś się działo w temacie,nikt tak nie odwalił,do Miodka nie fikać bo Miodek mieć wladze i ja Miodka tez bronić bo Miodek mi dużo pomóc a tak w ogóle ja być Kali :mrgreen:
a ludzie niech sobie gadają...co urażeni że w ścimke z felgami uwierzyli?przynajmniej coś się działo w temacie,nikt tak nie odwalił,do Miodka nie fikać bo Miodek mieć wladze i ja Miodka tez bronić bo Miodek mi dużo pomóc a tak w ogóle ja być Kali :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 19:17 przez pandamix, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
... Ja przytoczę jeszcze jedną anegdotkę że każdy z was jeździł ojcowymi autami więc proszę nie sapać <urodziny>
... Powiem jeszcze to że mój też na początku się spinał a sam kilka lat temu jeszcze siedział po garażach nocami
A teraz jak patrzy na mnie to mowi że jestem wariat ale w głebi widać jak mu się gęba cieszy że nauczył mnie dbać o auto oraz o jego własność ........... wieć na koniec tylko tyle nie masz nic do powiedzenia to " m...... w k...... "
... Powiem jeszcze to że mój też na początku się spinał a sam kilka lat temu jeszcze siedział po garażach nocami
A teraz jak patrzy na mnie to mowi że jestem wariat ale w głebi widać jak mu się gęba cieszy że nauczył mnie dbać o auto oraz o jego własność ........... wieć na koniec tylko tyle nie masz nic do powiedzenia to " m...... w k...... "
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pewnie, że się jeździło nie zapomne akcji jak odebrałem prawko i następnego dnia wziołem ojca auto niby nad jezioro a wylądowałem w Krakowie <haha> troche był wkurzony ale jak przyjechałem do domu to już mi nic nie powiedział a potem za 3 miesiące dorobiłem się mojego audika <ok>grinch pisze:... Ja przytoczę jeszcze jedną anegdotkę że każdy z was jeździł ojcowymi autami więc proszę nie sapać <urodziny>
ja dzięki swojemu ojcu nabrałem przekonania do audi i pierwszy raz usłyszałem NG i poczułem tą moc i zostało to już u mnie we krwi,teraz ojciec wkurzony że 70% z mojej wypłaty idzie w auto ale co zrobisz
Rodzina Miodków to ma coś na punkcie czystości w aucie,mialem przyjemność poznać rodowitego właściciela,jeszcze mnie na wódke namawiał :mrgreen:
Miodek widzisz i nie grzmisz
pandamix, nie ładnie się publicznie wyrażasz a władza (Miodek) patrzy. <nono>
Popraw się :evil:
poprawiłem się i sory chłopaki
Rodzina Miodków to ma coś na punkcie czystości w aucie,mialem przyjemność poznać rodowitego właściciela,jeszcze mnie na wódke namawiał :mrgreen:
Miodek widzisz i nie grzmisz
pandamix, nie ładnie się publicznie wyrażasz a władza (Miodek) patrzy. <nono>
Popraw się :evil:
poprawiłem się i sory chłopaki
Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 06:51 przez pandamix, łącznie zmieniany 2 razy.
No ta kiera to miodzio Grunt to mieć dobry gust i troche szczęścia
A co do tatowego auta, to myślę że Miodek robi więcej kilometrów niuńką niż jego staruszek. Napewno na kosmetykę i szerokopojęte rezania chyba też poświęca więcej czasu, więc fakt że auto stoi w papirach na ojca nie świadczy że to auto ojca Przecież w rodzinie nic nie ginie.
A co do tatowego auta, to myślę że Miodek robi więcej kilometrów niuńką niż jego staruszek. Napewno na kosmetykę i szerokopojęte rezania chyba też poświęca więcej czasu, więc fakt że auto stoi w papirach na ojca nie świadczy że to auto ojca Przecież w rodzinie nic nie ginie.
Noslavocoupe czekałem na wsparcie dla Miodka,pamiętam jak chłopak w wakacje siedział i szorował kurz,u niego nawet za kołem zapasowym nie ma kurzu,nie wspomnę o lakierze,zresztą o czym tu mówić,z tego co ja wiem taki jak Sławek mówi Miodek bierze auto i jedzie i nie pyta,nasz Mod jest stworzony do wyszukiwania okazji,i niech ktoś mi pokaże jeszcze kosmiczne ceny za graty,wiem że np soczki da się wyrwac też dość tanio tak samo i wiele innych gratów
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Miodek
20:49:09
https://audi80.pl/audi-b4-abt-tatowo ... 38,270.htm
20:49:13
Skrobnij coś
shellah
20:49:50
ok;P
hehe :mrgreen: rozkaz był to i skrobię
Powiem tak i już ci mówiłem że taka kierka mi nie pasi ale ważne że większości się podoba bo w Cupie siła <ok>
Że taty?chmmm.... każdy ojciec by chciał mieć takie auto
Git majonez <ok> czekaj na mnie teraz
P.S
Artur to poniekąd przez Ciebie prace są wstrzymane - działaj :mrgreen:
edit Miodek
•na masce jest ponad metr śniegu i auta nie widać życie mi jeszcze jest miłe :lol:
edit shellah
20:49:09
https://audi80.pl/audi-b4-abt-tatowo ... 38,270.htm
20:49:13
Skrobnij coś
shellah
20:49:50
ok;P
hehe :mrgreen: rozkaz był to i skrobię
Powiem tak i już ci mówiłem że taka kierka mi nie pasi ale ważne że większości się podoba bo w Cupie siła <ok>
Że taty?chmmm.... każdy ojciec by chciał mieć takie auto
Git majonez <ok> czekaj na mnie teraz
P.S
Artur to poniekąd przez Ciebie prace są wstrzymane - działaj :mrgreen:
edit Miodek
•na masce jest ponad metr śniegu i auta nie widać życie mi jeszcze jest miłe :lol:
edit shellah
Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 07:00 przez shellah, łącznie zmieniany 4 razy.