174-ro konne quattro by IC69
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
No, a poco mi tylne?no name pisze:tylko przednie fotele wyrwales ??
Afdi87, nie wiem czy one były kiedyś Twoją własnością, ale teraz należą do mnieAfdi87 pisze:Hehe, Irek, widze, ze masz moja-nie moja tapicerke
Wziąłem tylko same fotele i to tylko dla tego, iż koleś nie chciał sprzedać samego podłokietnika.Afdi87 pisze:A co robisz z boczkami i tylna kanapa do b3?
IC69, taki sam <ok>
http://moto.allegro.pl/item920008122_au ... s2_b4.html
http://moto.allegro.pl/item920008122_au ... s2_b4.html
jakbym gdzieś widział te tapicerke
czyżbyś był ponownie u tego typka od mojego "zdesia" :mrgreen: :?:
aż dziwne że nie miałeś podłokietnika przy swoich skórzanych siedzeniach :roll: ten troszeczke jest zużyty wiec bedzie sie gryzł ale może jakieś chemikalia go odnowi <ok>
a i pytanko sprawdź czy też masz kabelki do wtyczki od pasów
czyżbyś był ponownie u tego typka od mojego "zdesia" :mrgreen: :?:
aż dziwne że nie miałeś podłokietnika przy swoich skórzanych siedzeniach :roll: ten troszeczke jest zużyty wiec bedzie sie gryzł ale może jakieś chemikalia go odnowi <ok>
a i pytanko sprawdź czy też masz kabelki do wtyczki od pasów
- IC69
- Przyjaciele
Ano byłem, bo grzechem byłoby od niego tego nie wytargać.Dziki pisze:czyżbyś był ponownie u tego typka od mojego "zdesia" :mrgreen: :?:
Nie, klamry nie posiadają czujnika zapięcia pasów.Dziki pisze:sprawdź czy też masz kabelki do wtyczki od pasów
Sprzęgło jeszcze dycha, AdamSkuciok pisze:A jak tam sprzęgło
Podłokietnik poddam renowacji, bo w tym stanie nigdy bym go do auta nie założył.MarcinC pisze:podłokietnik jest w kiepskim stanie...
będziesz coś z nim robił ? :roll:
Jeżeli chodzi o cenę, to za to wszystko co widzicie na fotkach, dałem całe półtorej stówki. Więc jak, opłacało się czy nie?MarcinC pisze:cena musiała byc strasznie niska
- IC69
- Przyjaciele
Tak Krzysiu, podłokietnik jeździ już ze mną od jakichś 3000 km.dydo85 pisze:masz juz podłokietnik załozony
duzo roboty przy tym jest
No, roboty trochę było. Musiałem pozamieniać stronami oparcia foteli, bo ich regulatory mialem po wewnętrznych stronach, następnie rozbebeszyłem to docelowe, wspawałem do jego szkieletu element montażowy (taki kawałek płaskownika z sześciokątnym otworem i kawałkiem gwintu), pozyskany z fotela, którego kopiłem razem z podłokietnikiem. Potem poskładałem wszystko do kupy i nawet nie zauważyłem jak minęła mi cała sobota.
Jutro, może uda mi się jakieś fotki cyknąć.