[b3/b4] Lampy tylne - roznice b3 a b4
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
To ja sie podepne troszke pod temat nie bede zakładał nowego (bez sensu), interesuje mnie zrobienie całych tylnich lamp na czerwono w coupe. Pytanie jak i czym zeby osiagnac podobny efekt jak te na ebay http://cgi.ebay.de/Audi-80-S2-Coupe-rot ... dZViewItem
One sa chyba malowane, czy sie myle Wiem ze mozna motipem czerwonym i pozniej bezbarwnym chyba (czy da sie bez zdejmowania lamp?), folie natomiast z tego co mi wiadomo to popelina wiec odpada. Jak to najlepiej uczynic zeby wygladało wzorowo Wystepowały wogule takie całe czerwone oryginały do coupe? Czy tresery były tylko czarne? Z gory dzieki za podpowiedzi
One sa chyba malowane, czy sie myle Wiem ze mozna motipem czerwonym i pozniej bezbarwnym chyba (czy da sie bez zdejmowania lamp?), folie natomiast z tego co mi wiadomo to popelina wiec odpada. Jak to najlepiej uczynic zeby wygladało wzorowo Wystepowały wogule takie całe czerwone oryginały do coupe? Czy tresery były tylko czarne? Z gory dzieki za podpowiedzi
Osobiscie nie polecam malowania..lepiej szukac czerwonych lampek Lakier bedzie schodzil a i blyszczy sie to jak psu jajka.. ale masz link-a (i opinie )
AKP..skarbnica wiedzy
AKP..skarbnica wiedzy
widziałem kilka razy lampy malowane i wyglada to jak byś je woskował he he. ale terz widziałem lampy malowane jakąś farbą doszkła czy coś niewiem jakl to sie robi i ile jest w tym prawdy zwłaszcza ze tylnie lampy niesa szklane ale efekt był bardzo fajny. były ciemniejsze niz normalne lampy ale mi sie spodobało
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Te są "przerobione" jak w tytule przez "Heckleuchten-tuning". Folie ponoć pękają i się odbarwiają. Są jeszcze specjalne lakiery do lamp ale to wszystko to nie jest to... Pogarszają moc świecenia i tym samym zwiększają ryzyko wypadku. Musisz szukać na ebayu.
Ja widziałem już kiedyś Coupetkę z takimi lampami:
Ja widziałem już kiedyś Coupetkę z takimi lampami:
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 23:23 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.