Na etapie rozbierania <mikolaj> QPa jest ze 100kg lżejsza i pruje jak szalona 4,6s do setki :mrgreen:MIODEK pisze:Krisss na jakim etapie jesteś? :roll:
[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
[center]UpDate 13 luty 2010[/center]
Kokpit prawie na wykończeniu.
- Carbon <ok> xD
- Ringi dido i polerka dodatkowych
- Białe podświetlenie zegarków
, , , , , , , ,
Kokpit prawie na wykończeniu.
- Carbon <ok> xD
- Ringi dido i polerka dodatkowych
- Białe podświetlenie zegarków
, , , , , , , ,
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:50 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
Duo cicho być <ok> odezwałbyś się lepiej na gg :!: Najpierw idą wyklejanki żeby zobaczyć jak to wygląda
kaczaza5 oczywiście że reszta tez pojdzie w 'carbon' :-> ale to za niedługo przy okazji zmiany całej tapicerki i foteli <cieszy> :mrgreen:
Wszystko w swoim czasie wszak pomysłów kupa a kasy brak :roll:
kaczaza5 oczywiście że reszta tez pojdzie w 'carbon' :-> ale to za niedługo przy okazji zmiany całej tapicerki i foteli <cieszy> :mrgreen:
Wszystko w swoim czasie wszak pomysłów kupa a kasy brak :roll:
- kontestator
- Forum Audi 80
Bardzo ładna Coupeta!
Stalowy kolor idealnie pasuje do czarnej felgi - w środku do wymiany szmaty i najbiedniejsze drewno, chociaż obklejanie w carbon to nie najlepszy pomysł to rozumiem ten ból - sam do mojej szukam panelu drewnianego, najciemniejszego, na kokpit przed pasażera i kupić nigdzie nie idzie.
Lepsza ładna seria niż kundel, poskładany z części z 5 różnych modeli Audi, więc tak trzymaj
Jakbyś w przypływie szaleństwa chciał odsprzedać treserki to pisz nawet w środku nocy ;]
Stalowy kolor idealnie pasuje do czarnej felgi - w środku do wymiany szmaty i najbiedniejsze drewno, chociaż obklejanie w carbon to nie najlepszy pomysł to rozumiem ten ból - sam do mojej szukam panelu drewnianego, najciemniejszego, na kokpit przed pasażera i kupić nigdzie nie idzie.
Lepsza ładna seria niż kundel, poskładany z części z 5 różnych modeli Audi, więc tak trzymaj
Jakbyś w przypływie szaleństwa chciał odsprzedać treserki to pisz nawet w środku nocy ;]
Jakie 4,6 do setki....? :mrgreen: Nie w tym Aucie danrudy hehe
Białe tarczki mi sie podobają więc postanowiłem je mieć <:P> więc są.
Faktycznie Marcin19l 220 jest troszeczke gorzej podswietlone i nie moge juz tego lepiej zrobić bo nie ma jak tam diody wsadzić :\
Super bajerancka okleina jest made in allegro 8-) ale mam nadzieje ze na dlugo sie tu nie zagnieździ <oki>
Białe tarczki mi sie podobają więc postanowiłem je mieć <:P> więc są.
Faktycznie Marcin19l 220 jest troszeczke gorzej podswietlone i nie moge juz tego lepiej zrobić bo nie ma jak tam diody wsadzić :\
Super bajerancka okleina jest made in allegro 8-) ale mam nadzieje ze na dlugo sie tu nie zagnieździ <oki>
Te 4,6 do setki to oczywiście żart ale wszystko jest możliwe, białe zegary wyglądaja bardzo ciekawie, tylko jakoś mi w nich czegoś brakuje... pewnie kolorku :roll:
Może ktoś przy okazji zechce podłączyć sie pod ten ciekawy temat dotyczący zegarów https://audi80.pl/b3b4-all-budowa-te ... htm#411981 ..... Pozdrwionka.
Może ktoś przy okazji zechce podłączyć sie pod ten ciekawy temat dotyczący zegarów https://audi80.pl/b3b4-all-budowa-te ... htm#411981 ..... Pozdrwionka.