Jak w mafii :mrgreen: "Ty pomożesz nam my się odwdzięczymy" "Ty nam nie pomożesz też się tobie odwdzięczymy" :lol:elektronic pisze:Może zasada: "ja pomogę tobie, ty pomożesz mnie" tu obowiązuje?
Konkurs Auto Świat
- Audi Sport
- Forum Audi 80

żal się wypowiadać na forum AŚ
jest kilka postronnych osób mających wiele do powiedzenia i spór wydaje się być zbędny. Kto zaglądał, ten zobaczy co potrafią ludzie zrobić... fałszowanie ip i inne sztuczki... taki konkurs kiedyś widziałem i podawało się email i dodatkowo aktywowało głos, a tu samowolka
ps.
przepraszam za wielokropki, ale chyba się od nich uzależniłem
ps.
przepraszam za wielokropki, ale chyba się od nich uzależniłem
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- elektronic
- Forum Audi 80

- Imię: Wiesław
Wystarczyło zrobić coś takiego jak się wysyła smska z netu do IDEI. Wpisywanie ciągu cyfr lub liter i cyfr widocznych na obrazku i żaden automat tego nie obejdzie (przynajmniej takie mam informacje) i już zapędy gorliwych chłopaczków są ograniczone w 80 %. Zostaje im zmiana IP. Ale nikt nie będzie przed kompem siedział 24 h/dobę, aby sobie IP zmieniać. No ale wychodzi na to że AŚ celowo tego nie wprowadził aby dochodziło do tego do czego dochodziło. A to jest niemożliwe aby nie mieli człowieka który to by zrobił.
Poza tym ktoś pisał że przestaje kupować AŚ na rzecz MOTORU. Sam już dawno nie kupuje tego pisemka. Dośc często kupuje to drugie - jeśli jest coś co mnie zainteresuje.
Poza tym ktoś pisał że przestaje kupować AŚ na rzecz MOTORU. Sam już dawno nie kupuje tego pisemka. Dośc często kupuje to drugie - jeśli jest coś co mnie zainteresuje.