[b4 coupe] gwint
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
[b4 coupe] gwint
witam. chcę kupić zawieszenie gwintowane do mojego audi coupe i mam pytanie. jakie kupić? i gdzie kupić? na allegro szukam ale niestety nigdzie nie moge znaleźć. może ktoś kupił taki zestaw do siebie i wie co i jak. pozdrawia i dzięki za info
moja rada , odpusc sobie gwinty kup amorki bilstaina i dobrej jakosci sprężyny ja ma gwinty kupione nowe H&R sciągane prawie msc z DE i nie polecam , mało co a przez ten zawias juz by mnie nie było po ok 8000 tys km urwał sie uchwyt mocujący gałke jedno koło poszło w lewo drugie w prawo naszczscie przy wjezdzaniu do garażu ...
No i jazda jak lubisz klimaty extra komforu do gwint jest szczałem w 10-tke hehehe , wytrzepie Tobą tak ze zaraz Ci sie odniechce , jedyny plus takiej zabawy jest taki że przy dużych prędkosciach pewnie wchodzisz w zakrety i to wszystko
pozdrawiam
No i jazda jak lubisz klimaty extra komforu do gwint jest szczałem w 10-tke hehehe , wytrzepie Tobą tak ze zaraz Ci sie odniechce , jedyny plus takiej zabawy jest taki że przy dużych prędkosciach pewnie wchodzisz w zakrety i to wszystko
pozdrawiam
W końcu mam motywację do pobrania etki już zacząłem...
[ Dodano: 2010-02-15, 18:23 ]
[ Dodano: 2010-02-15, 18:23 ]
Ja mam sportowe amory KW i springi H&R -40mm (przód i tył). Mam bardzo twardo, ale chciałbym niżej zejść. Myślałem o ucięciu sprężyn, ale najbardziej szukam gwintu. Cabrio to moja weekendowa bryka. Głównie stoi w garażu, więc mógłbym mieć miskę olejową nawet 5cm nad ziemiąquattro pisze:moja rada , odpusc sobie gwinty kup amorki bilstaina i dobrej jakosci sprężyny ja ma gwinty kupione nowe H&R sciągane prawie msc z DE i nie polecam , mało co a przez ten zawias juz by mnie nie było po ok 8000 tys km urwał sie uchwyt mocujący gałke jedno koło poszło w lewo drugie w prawo naszczscie przy wjezdzaniu do garażu ...
pozdrawiam
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Nie rozmawialiśmy na temat zakładania gwintu do B2...bobsley6 pisze:Sprzedawcą jestem uczciwym . Dlatego jesli chcecie kupić ten gwint to licytujcie. Jesli chodzi o Audi b2 to juz pisałem panu Kazi_2005 , że trzeba dołozyć zwrotnice z przodu. Podobnie jest z modelami Audi B3 produkowanych do roku 1989 . ....... Poza aukcją nie psrzedaje .....