[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Nie będę się spierał z większością ale jeśli zrobimy teraz spota w tą niedziele 14.2 to mnie niestety nie będzie i tak co dwa tygodnie bo akurat tak mi wypada praca. Jeśli w przyszły weekend 21.2 to będę i również co dwa tygodnie mogę przyjeżdżać. Zaakceptuje wole większości ...uroki cyklicznej pracy...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- kolodzieju
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
limuzyne Ci podstawic czy co?? :roll:Godles pisze:panowie zmobiluzujcie mnie w końcu bo się zebrać nie moge do was
Ty nie 'chybaj' tylko, jak to mowia w gorach: chybojcie ku nom!!. koniec wzywania imienia Chybo101 nadaremno :lol:kolodzieju pisze:chyba będę musiał zmodyfikować co dwutygodniowe wyjazdy do domu, czyli przestawić je o tydzień i wpaść
[center]ogloszenie parafialne:[/center]
jako ze czesc z nas jest "obojga klubow" spiesze doniesc ze na AKP pojawila sie mozliwosc zanabycia koszulek klubowych - temat w tym temacie jest tutaj, nadto proponuje ogarnac przesylke zbiorowa do Parafii i jesli beda chetni to sluze tanim kurierem
To jak będziesz zamawiał to ja poproszę 2 t-shirty jeden męski(XXL) drugi damski(M), jak się zobaczymy w niedzielę to jeszcze pogadamy.deejay.ftb pisze:ogloszenie parafialne:
jako ze czesc z nas jest "obojga klubow" spiesze doniesc ze na AKP pojawila sie mozliwosc zanabycia koszulek klubowych - temat w tym temacie jest tutaj, nadto proponuje ogarnac przesylke zbiorowa do Parafii i jesli beda chetni to sluze tanim kurierem
FORT WOLA co druga niedziela poczynając od 21.2 godzina 18.00 parking czerwonyJACEK WKZ pisze:Koledzy jak by byla mozliwosc to bym sie tez z checia wybral na taki spocik tylko nie wiem :shock: gdzie i jak godzinka Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-02-15, 21:09 ]
p371, PW/GG, nie śmiećmy na własnym podwórku <ok>
Jako założyciel tego tematu zmienie temat na sugerujący miejsce i czas naszych spotów- tak dla nie lubiejących czytać.
-
- Forum Audi 80
Godles, jak pragne zakwitnac <mur>!!! Czy Tobie sie zdawa ze to Nowy Jork jest albo inne Kuala Lumpur? Nie ma opcji zebys nie trafil a gdybys uwazniej przegladal ten dzial wiedzialbys ze dokladna mapa jest w tym poscie. Prawdopodobienstwo ze zabladzisz jest wykladniczo zblizone do zera ale jesli jednak tego dokonasz to dzwon - numer telefonu wyslalem Ci na PW ze dwa miesiace temu.
przyjedziesz pod Fort to Ci powiemy co i jak z tym placem.Godles pisze:odnośnie spotu z 10-go stycznia.... gdzie jest taki placyk? możecie zdradzić? policja nie wpada z pretensjami?