[Kraków] Spot w Krk?
- kamil_coupe
- Forum Audi 80
[Kraków] Spot w Krk?
Witam all! Może jakiś spot w Krakowie :mrgreen: Ktoś chętny? Właściwie to nie chce podawać konkretnego terminu tylko może się zgadamy wspólnie na któryś weekend. Licze na Was
- Audi Quattro 90
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spoty ludzi posiadajacych 80-tki, A4-ki i A6-stki odbywają się na parkingu Krokusa w każdy poniedziałek o godzinie 20:00.
Jak jest zimno to jesteśmy na piętrze parkingu (od strony stacji BP), a jak jest pogoda to na parkingu przy maszcie KROKUS (też od strony stacji BP).
Serdecznie zapraszam
Jak jest zimno to jesteśmy na piętrze parkingu (od strony stacji BP), a jak jest pogoda to na parkingu przy maszcie KROKUS (też od strony stacji BP).
Serdecznie zapraszam
Ostatnio zmieniony 25 lut 2010, 08:39 przez OGr, łącznie zmieniany 1 raz.
Robert, w jakie dni się spotykacie ??OGr pisze:Spoty ludzi posiadajacych 80-tki, A4-ki i A6-stki odbywają się na parkingu Krokusa.
Serdecznie zapraszam
Spocik czemu nie - jestem za (przy okazji rodzinkę w kraku odwiedzę).
Dajcie znać kiedy i gdzie (trosiusiu nie znam Krakowa ale jakoś zawsze dotrę) może do tego czasu skończę dłubać i będzie w końcu jakoś wyglądać.
ps. Jak by się komuś chciało zrobić spota w Gorlicach lub Nowym Sączu to jestem pierwszy na liście :p
Dajcie znać kiedy i gdzie (trosiusiu nie znam Krakowa ale jakoś zawsze dotrę) może do tego czasu skończę dłubać i będzie w końcu jakoś wyglądać.
ps. Jak by się komuś chciało zrobić spota w Gorlicach lub Nowym Sączu to jestem pierwszy na liście :p
Wszystko się zgadza Tu masz mapke : >> KLIK <<jaco124 pisze:z tego ja sie orientuje to krokus jest przy Bora Komorowskiego, jak sie mylę to poprawcie..
[ Dodano: 2010-03-29, 07:50 ]
A będzie ktoś z Kolegów dziś o 20:00 ??