możesz jaśniej?Niki20 pisze:goldi j51, w tym rzecz, że to nie w moim temacie... Zobaczymy co będzie dalej.
Sugestie i problemy z forum
- tokarka606
- Forum Audi 80

W pełni się z tobą zgadzam.beneq pisze:Ja bym chcial poruszyc problem wyszukiwarki forumowej, zawsze tak odwolujecie sie do niej i slusznie ale... nie oszukujmy sie wbudowane wyszukiwarki na forach zazwyczaj są do d... Moze i da sie cos dzieki niej znalesc ale jest to problematyczne i czesto wyniki sąmalo trawne jesli w ogole znajdzie cos na temat.
Tego postu by nie bylo, ale jak pamiec mnie nie myli to przed zmianą wygladu forum na glownej mozna bylo skorzystac z prostej, szybkiej "wyszukiwareczki" google ktora mimo ze nie miala zadnych opcji typu "szukaj w dziale:" itp bila na leb to co mamy teraz. Nie znam sie ale czy wstawienie tego jest az tak problematyczne?
Więc po co ona jest,ta wyszukiwarka?Aldi pisze:beneq, jeśli chcesz przeszukiwać nasze forum poprzez google to na stronie www.google.pl wpisujesz po słowach wyszukiwania:
Kod:
site:audi80.pl
Przykład działania - CLICK
aha, bo już myślałem, że spamowałeś w technicznym :lol: Tyle żartów, a tak bardziej poważnie, to skoro chodzi o dział "Moje auto", to nie przykładałbym większej uwagi do zawartości tego działu o ile jest ona związana z tematem działu. Każdy już chyba zauważył, że od jakiegoś czasu zrobił się tam niezły bałagan. Pisanie nie na temat, skakanie sobie do oczu i trzepanie piany to to, czego byśmy tam nie chcieli. Na szczęście chłopaki już to chyba trochę ogarnęli. Także nie masz się co martwić, bo największe sprzątanie już tam raczej było niż będzie. W dodatku posty i tak nie są tam naliczane, a jak w każdym dziale, także i tam również powinno się pisać na temat, a nie np. o tym, że się wybierasz na wakacje z dziewczyną bądź, że masz kuchenkę mikrofalową do sprzedania, czy że nie lubisz zupy pomidorowej na obiad :lol:Niki20 pisze:grze napisał/a:
możesz jaśniej?
Po prostu ktoś wywalał moje posty z działu ''moje audi'', kilka razy się to zdarzyło wg mnie bezpodstawnie i to w jednym temacie.
-
noorbi
Włączam sobie dzisiaj oneta i co, "Twój post został usunięty".
Niby nic w tym dziwnego ale, był to post z 2008 roku, jak najbardziej na temat i zgodny z regulaminem.
I w czym rzecz ? Ano w tym że nie wszyscy nadają się na adminów, czego najlepszym przykładem był człowiek kasujący tego posta. Nawet nie raczył się tchórz podpisać....
Powiem tak, drogi adminie jeśli kasowanie moich postów poprawi twoją kondycję intelektualną i samozadowolenie to bardzo proszę, nie zależy mi na liczbie postów zupełnie.
Kasuj do woli, aż cię chłopcze głowa rozboli <ok>
A teraz na serio - w dziale Zawieszenie takie brednie są pisane, takie wskazówki, że ręce opdają. Może tam zróbcie porządek ?
Niby nic w tym dziwnego ale, był to post z 2008 roku, jak najbardziej na temat i zgodny z regulaminem.
I w czym rzecz ? Ano w tym że nie wszyscy nadają się na adminów, czego najlepszym przykładem był człowiek kasujący tego posta. Nawet nie raczył się tchórz podpisać....
Powiem tak, drogi adminie jeśli kasowanie moich postów poprawi twoją kondycję intelektualną i samozadowolenie to bardzo proszę, nie zależy mi na liczbie postów zupełnie.
Kasuj do woli, aż cię chłopcze głowa rozboli <ok>
A teraz na serio - w dziale Zawieszenie takie brednie są pisane, takie wskazówki, że ręce opdają. Może tam zróbcie porządek ?
noorbi, przecież była już mowa o kasowaniu postów na forum i w odpowiednich działach że jest bałagan i trzeba coś z tym zrobić. Moich postów też poszło trochę i zarówno w technicznych działach i moje auto ale nie robię z tego halo wielkiego a niektórzy walczą o te posty z zaciekłością lwa. Skoro kolega zielony uważa że post jest zły to go usuwa bo widocznie jest nie na temat, a jeśli ktoś chce sobie pisać o byle czym to może forum Daewoo mu przypadnie do gustu tam jest taki harmider że można pisać o wszystkim <ok>
wujo1, a wiesz, że to może być nawet niegłupi pomysł. Możnaby zrobić jeszcze kilka takich tematów w dziale "na każdy temat", np. "jak wam wyszła polerka felg" czy coś w tym rodzaju :roll:wujo1 pisze:heh a może niech ktoś zrobi temat pt. "Chce zrobić Swapa " i każdy by opisywał co i jak , nie było by tematów co 5 minut o swapach