[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
to nie blacharz :shock: (ku**a) nie spodziewałem się, że aż tak to zepsuje... wygląda tragicznie. Mam nadzieję, że nie zaspawał tego na amen i módl się, żeby nie zepsuł gorzej...
on chyba na prawdę uważa, że z debilami ma do czynienia, albo przecenia swoje możliwości
Kolego, tu nie knajpa!
IC69
on chyba na prawdę uważa, że z debilami ma do czynienia, albo przecenia swoje możliwości
Kolego, tu nie knajpa!
IC69
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 20:32 przez ltrs, łącznie zmieniany 2 razy.
zalamka:)
byl ten blacharyna u mnie i poprawil audi! tak mu sie wydaje! totalnie zepsute! pas przedni musi byc odciety i jescze ra zrobiony. ale ja sam bede robil bo juz nie ufam. nigdy nie robilem przzy blacharce ale widzialem jak to sie robi
Ostatnio zmieniony 09 lut 2010, 20:16 przez archi-85, łącznie zmieniany 3 razy.
:P
audi poprawione i wyszlo super jeszcze troche musze pospawac i poszlifowac ale juz ladnie pasuje!!!!! sporo pracy bylo trzeba zrobic po poprzednim blacharzu(950z;) . nawet wiecej niz przed jego praktykami na moim audi ale na szczescie ten blacharz co robil teraz jest geniuszem i poprawil
PS. sam robilem!! chyba zmienie zawod z kierowcy na speca od blacharki i spraw niewykonalnych!!
PS. sam robilem!! chyba zmienie zawod z kierowcy na speca od blacharki i spraw niewykonalnych!!
audi gte
juz otwarta moja nowa strona o audi b1!! zapraszam!! www.audib1.dbv.pl
nowy nabytek konsola na radio i zegary!! i fota prosto z garazu po moich poprawkach!
nowy nabytek konsola na radio i zegary!! i fota prosto z garazu po moich poprawkach!