[Cabrio 2.3 20V] CABRIO pogoda
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Spoko fura. Czy to zegary są z A4/A6 i działa wszystko bo spoko wyglądają. Co do zderzaka to te kratki wyglądają jak zwykły siatex (co mi zresztą wcale nie przeszkadza), ale fakt te przyciemnienie kierunków i halogenów jakoś wygląda tak plastikowo. Lustra jak domniemam od Porsche bo od kierowcy zadarte do góry. Fele wypas , US y również tylko jakoś te lampy mnie drażnią no i kolor nie w moim typie. Powodzenia w dalszych modach,
Temat poprawiony dodalem opis. Tak do tego beda heble a osób nie pomylilesFranoF1 pisze:Harry71 albo Koru, popraw temat, bo z samych fotek forum nie żyje.
To do tego Cabrio chcesz zakładać heble z Rsy? Czy pomyliłem osoby :roll:
Ostatnio zmieniony 19 lut 2010, 00:24 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
... Ja mam pytanie o licznik z audi A6
PS: jeżeli można to prosił bym o foto bliższe jak to wygląda i jak to jest ze spasowaniem go i od jakiego audi to licznik ot to Może być w temacie lub na pw.
... Auto fajne ogólnie <ok>
Co mnie nie podchodzi :
+ przednie lampy
+ grill
+ zderzak z Rs
+ chrom lusterka
... ale widać duży nakład pracy i dlatego szacunek
PS: jeżeli można to prosił bym o foto bliższe jak to wygląda i jak to jest ze spasowaniem go i od jakiego audi to licznik ot to Może być w temacie lub na pw.
... Auto fajne ogólnie <ok>
Co mnie nie podchodzi :
+ przednie lampy
+ grill
+ zderzak z Rs
+ chrom lusterka
... ale widać duży nakład pracy i dlatego szacunek
Licznik praktycznie taki sam jak ori napewno musi byc wersja z bordem i fisem bo w zwyklej wersji nie bedzie to banglac kostki tez nie robia jest to przejsciowka czyli plytka z kostkami od a6 na b4 co do kratek sa zblizone pod rs tak zwane plastry miodu powiem tak jak by byly ori to i tak mocy w aucie nie przybywa tylko dolarjewow ubywa a tym nic nie brakuje <ok>
http://www.allegro.pl/item860689244_aud ... oiler.html tutaj ma pan manele z rs-a za komplet siatek 300pln zdezak ori wiec popros o foto dokladniejsze
http://www.allegro.pl/item895907573_cza ... kamei.html tutaj masz najbardziej podobna ksztaltem i wymiarami tylko ponosi pana z kosztem przesylki