Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- kontestator
- Forum Audi 80
Audi, jeśli ktoś się poczuł obrażony to jego sprawa. Nie mówimy tu o samopoczuciu, bo takowego nie miałem ochoty u nikogo psuć więc i temat mało trafny.
Kundel to mieszaniec, i nic tu nie zmienia robienie auta z głową czy bez niej. Nie jestem fanem montowania do sedana zderzaka z cabrio, kierownicy z A4 itp.
Na pewnym forum widziałem BMW e30 M3 przerobione na wersje evo. To piękny samochód, naprawdę zrobiony z głową i dużym portfelem, jednak M3 przerobione na Evo to kundel i nic tego nie zmieni. To, że jest kundlem nie wpływa na fakt tego, że ktoś się bardzo o samochód postarał. Kundel to po prostu składak, auto do którego montuje się rzeczy, których w nim nie było nigdy.
Na tym forum jest kilka ładnych kundli, których właściciele z pewnością wiedzą, że posiadają twór własny z wielu części złożony i zapewne ich samopoczucia to nie psuje. Bo auto wygląda ładnie.
Kundel to mieszaniec, i nic tu nie zmienia robienie auta z głową czy bez niej. Nie jestem fanem montowania do sedana zderzaka z cabrio, kierownicy z A4 itp.
Na pewnym forum widziałem BMW e30 M3 przerobione na wersje evo. To piękny samochód, naprawdę zrobiony z głową i dużym portfelem, jednak M3 przerobione na Evo to kundel i nic tego nie zmieni. To, że jest kundlem nie wpływa na fakt tego, że ktoś się bardzo o samochód postarał. Kundel to po prostu składak, auto do którego montuje się rzeczy, których w nim nie było nigdy.
Na tym forum jest kilka ładnych kundli, których właściciele z pewnością wiedzą, że posiadają twór własny z wielu części złożony i zapewne ich samopoczucia to nie psuje. Bo auto wygląda ładnie.
EwelinaCzarna pisze:levis1991, nigdy nie mów nigdy :mrgreen: .. nie ma rzeczy niemożliwych, więc myślę, że kiedyś je dorwę w swoje łapki .. muszę cierpliwie poczekać .. Jak je dostanę to dupcia będzie w pełni wyrzeźbiona :mrgreen: i jej dam spokój .. (narazie)
ale o ja juz szukam od 4 miechy na allegro codziennie ,
zycze powodzenia zapraszam do komentowania moich slicznotek
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80