kiedy się tym pochwalisz ???king86 pisze:W środku też jest kilka zmian które zaprezentuje później.
[80 B4 ABT]ABT by king:) Zegary z eSyy :)
Po prostu muszę się zebrać i porobić fotki <ok>wujo1 pisze:kiedy się tym pochwalisz ???king86 pisze:W środku też jest kilka zmian które zaprezentuje później.
Może zaraz coś pstrykne <mikolaj>
Przyjdzie czas i na te elementy <ok>Furti pisze:Mała uwaga...klamki i listwy w kolor nadwozia:)
SIERPNIOWE nowinki na str.1(fotki wnętrza )
wujo1,pomysłów jest sporo - ale wiadomo jeden ogranicznik ... kasa,kasa,kasa <ok>wujo1 pisze:king86, będziesz jakieś el szyby zakładał ??? ładnie by tu leżała decha na 2 poduchy z dekorami carbonowymi (wiem wiem że się powtarzam ale co ja na to poradzę :mrgreen: )
A nikt przecież nie mówił ze jest to nowy komplecik <ok> , chociaż jak dobrze pomyśleć to były 2 stare komplety , teraz jest 1 nowy <ok>gornik pisze:A tam nowy komplecik, wyrwałeś lampę z allegro i założyłeś starą nie przechwalaj się <urodziny>
[center]------>ZIMOWE fotki na str.1<------[/center]
Wzystko super, widac, zed duzo pracy włozyłes w autko, jedyny minus to moim zdaniem traszku słaby silniczek. , pozdroking86 pisze:Dzięki za miłe komentarze i uwagi
Wiec tak napewno lekka glebusia bedzie <ok>
w planach komplet (amorki+prężynki 8-) ) 40/40 Weiteca...
...może wiecej czerwonego na aucie , i wiecej elektryki ...
poprostu zobaczycie sami :lol:
Z powodu pierwszych wiosennych blasków słońca - postanowiłem poprawić estetykę końcówki wydechu
(Zdjecia w 1 poscie)
Pozdrawiam .