Audi B4 8C ABT by MioDek
levis1991 nie wiem w ogóle z kąd wzięła się Twoja reakcja...
kto chciał go zjechać to chciał :-x musiałem to pierwszy napisać, bo ja lubić Łukasza i jeszcze bardziej to co robi <ok>
chwała Ci za to i mam nadzieję, że dalej będziesz coś tam dłubał
kiedy właściciel (czyt. tata MIODKA <urodziny> ) postawi te piwko ? hehe
kto chciał go zjechać to chciał :-x musiałem to pierwszy napisać, bo ja lubić Łukasza i jeszcze bardziej to co robi <ok>
chwała Ci za to i mam nadzieję, że dalej będziesz coś tam dłubał
kiedy właściciel (czyt. tata MIODKA <urodziny> ) postawi te piwko ? hehe
kiera fajna bo fajnie lezy w dloniach i wyglada lepiej od tej ze Stara <ok>
O autko dbasz jak mało kto, porzadek w aucie-kwestia osobowosci, jednym nie przeszkadza sterta torebek i smieci za fotelem kierowcy a innych drazni jedna turlajaca sie butelka. Sam nie lubie balaganu w aucie wiec to rozumiem.
A czyje auto....malo wazne....ważne kto nim jezdzi i o nie dba....podniecacie sie nie jednym S5 na miescie pewnie a tak naprawde to ono nie jest wlasciciela tylko banku bo 3/4 tych aut to kredyty albo leasing :lol:
Ci co maja swoje nie tatowe i kupili za swoje a nie dostali na urodziny to chwała wam za to, oby tak dalej, miodek pewnie tez kupi kiedys swoje tylko po co skoro ma wychuchane tatowe ktore moze uzytkowac zawsze, zamienic siekierke na kijek nie trudno...
[center]Koniec tego bezsensownego OT.[/center]
O autko dbasz jak mało kto, porzadek w aucie-kwestia osobowosci, jednym nie przeszkadza sterta torebek i smieci za fotelem kierowcy a innych drazni jedna turlajaca sie butelka. Sam nie lubie balaganu w aucie wiec to rozumiem.
A czyje auto....malo wazne....ważne kto nim jezdzi i o nie dba....podniecacie sie nie jednym S5 na miescie pewnie a tak naprawde to ono nie jest wlasciciela tylko banku bo 3/4 tych aut to kredyty albo leasing :lol:
Ci co maja swoje nie tatowe i kupili za swoje a nie dostali na urodziny to chwała wam za to, oby tak dalej, miodek pewnie tez kupi kiedys swoje tylko po co skoro ma wychuchane tatowe ktore moze uzytkowac zawsze, zamienic siekierke na kijek nie trudno...
[center]Koniec tego bezsensownego OT.[/center]
17 Luty 2010
Oznaki Wiosny... czyli małe sprzątanko
W między czasie wymienione zostało parę pierdół mechanicznych :mrgreen: wszystko ma być cacy ...
oraz zmontowałem 2 światło przeciwmgłowe z tyłu ( Z pozdrowieniami dla tych którzy jeźdżą na halogenach w biały dzień) :evil:
Kontrolkę świateł mijania + naprawa zimnych lutów licznika <ok>
Wszystko pod okiem Ojczulka
Oznaki Wiosny... czyli małe sprzątanko
W między czasie wymienione zostało parę pierdół mechanicznych :mrgreen: wszystko ma być cacy ...
oraz zmontowałem 2 światło przeciwmgłowe z tyłu ( Z pozdrowieniami dla tych którzy jeźdżą na halogenach w biały dzień) :evil:
Kontrolkę świateł mijania + naprawa zimnych lutów licznika <ok>
Wszystko pod okiem Ojczulka
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Tak cieszy, świetnie to wygląda w nocy. Na dniach zawita tam ori kontrolka, bo w tej chwili żadnej przyczepki nie ciągam <ok> Ojczulek też zadowolony <ok> podobuje mu się to :mrgreen:Niki20 pisze:też coś o tym wiem. :mrgreen: Fajna sprawa. Kontrolka świateł mijania też cieszy. <ok> Prawda Miodek?? :mrgreen:EwelinaCzarna pisze: też tak zrobiłam - ale radochy mam teraz :mrgreen:
Zastanawiałem się jeszcze nad tą kontrolką od niedomkniętych drzwi... ale chyba to odpuszczę...bo lampki w suficie informują mnie o tym... :->
No i paczuszka z kierunkami <ok>
Kierunki są już zamontowane.. i szczerze mówiąc w tej chwili to do niczego nie pasuje... :roll:
Co do grilla to myślałem o tym
http://moto.allegro.pl/item926553343_au ... trapa.html
A wyglądać to ma tak
Zegary <ok> montowane przez Nowiego
PozdrOooo
Bubrownicy <ok>
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 21:55 przez MIODEK, łącznie zmieniany 1 raz.