[ B4 1.9TDI AVANT ] Ucięty przewód gdzie podłączyć.
[ B4 1.9TDI AVANT ] Ucięty przewód gdzie podłączyć.
Witam wszystkich mam problem znalazłem ucięty przewód koloru czarnego (tam gdzie strzałka czerwona) do czego ma być podłączony,reszta przewodów jest cała i normalnie podłączona. Na fotce nie mój silnik ale taki sam jak u mnie.Jak się nazywa ta część zaznaczona kółkiem żółtym :?:
- Spietyq
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Kolego część którą zaznaczyłeś to przepływomierz Pierburg. Do przepływki powinna być podłączona wtyczka chyba, że masz uciętą wtyczkę z tego ujęcia przewodu nie widać. Bez sprawnie działającej przepływki lub nie podłączonej efekt jazdy porównywalny jest do targania co najmniej dwóch przyczep z burakami.joandaw pisze:Jak się nazywa ta część zaznaczona kółkiem żółtym :?:
[ Dodano: 2010-02-18, 20:45 ]
nie to przepływkanimnul pisze:to przepustnica
- Spietyq
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Dawid do wtyczki od przepływki wchodzi oryginalnie 5 pinów (kabelków) 4 koloru czerwono-białego i troszeczkę grubszy od tych czterech, ale niewiele grubszy jeden brązowy, wtyczka ma w sumie 6 otworów auto mam zdiagnozowane chodzi i smiga jak trza przepływka daje odpowiednie wartości więc wypierdziel ten luźny kabelek. Pewnie u Ciebie ten luźny kabelek jest podłączony pod ten 6-ty pin. Ktoś być może coś tam majstrował.