Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Kasowanie postów, mam tego już dosyć!

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 19 lut 2010, 19:17

Kiedyś nie było takich problemów, ale od kiedy mamy coraz więcej "nowych modów" robi się bardzo niesmacznie
Kiedyś byłem już modem (i jestem tu dłużej) jak byś nie zauważył i też usuwałem posty jak nie były na temat.

Jeśli post jest ewidentnie sprzeczny z regulaminem to nie ma ma dla mnie znaczenia czy napisał go otto normalus, "S" czy mod... Zawsze ląduje w śmietniku.

Krzysiek nie rozumiem do końca Twojego oburzenia. Nie lubisz mnie to napisz mi to wprost i tyle. Ja do Ciebie nigdy nic nie miałem a ty mnie publicznie oczerniasz i jeszcze masz pretensje do tego że robię co do mnie należy...
Sory ale zachowujesz się bynajmniej dziecinnie...

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 19 lut 2010, 19:28

Oofol pisze:Krzysiek nie rozumiem do końca Twojego oburzenia. Nie lubisz mnie to napisz mi to wprost i tyle. Ja do Ciebie nigdy nic nie miałem a ty mnie publicznie oczerniasz i jeszcze masz pretensje do tego że robię co do mnie należy...
Sory ale zachowujesz się bynajmniej dziecinnie...
Facet żenujące to jest to, że piszesz czasami głupoty na forum i próbujesz usilnie wcisnąć kit ludziom, że masz racje. A kiedy ludzie zwracają Ci uwage i piszą jak jest na prawdę, to nadal twierdzisz, że masz racje. Sorry ale niestety tak nie jest, i nie będę siedział po cichu.

I nie wiem czy to jest dziecinne. Może i jest, bo w końcu ma to coś wspólnego z bajkami.

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 19 lut 2010, 19:56

Oj Krzysztofie Krzysztofie...
Zawsze jak coś piszę to jakoś to podpieram, to że jest wiele osób które twierdzą inaczej to fakt. Ty jesteś jedną z nich. Niestety obiektywnie nie patrzysz na sytuację i nie widzisz że większość z tych osób nie ma bladego pojęcia o czym pisze a pisze posty jedynie na podstawie tego co mu powiedział mechanik jeden czy drugi...

Na Twoim miejscu bym się tak nie pieklił i nie wymądrzał bo Ty akurat jesteś małym autorytetem pod względem mechaniki - auto robił Ci warsztat a Ty sam zadajesz na forum pytania typu "czy do wymiany uszczelki pod pokrywą zaworów trzeba spuszczać olej"...
Pytanie mówi samo za siebie a Ty mi mówisz jak składać silnik?! Śmiesz sobie żartować??

Przepraszam bardzo ale na takie traktowanie od osoby mało kompetentnej to ja sobie nie pozwolę - nie chciałem tu robić zadymy jak już to podkreślałem ale to TY pijesz do mnie a ja nie jestem marinełk_13 czy wójo żebyś tak się zachowywał!!

Od jakiegoś czasu PRZEGINASZ co widać wyraźnie w "S" i "M". Żądasz naginania regulaminu dla Twoich kolegów, oczerniasz modów i siejesz zamęt.

Co Ty sobie facet wyobrażasz?? Zawsze wydawało mi się że jesteś spoko gość. Natomiast Tobie się chyba wydaje że jesteś tutaj Bogiem i wszyscy się muszą Tobie podporządkować!!??

To jest cała prawda. Z usuniętego posta zrobiłeś wycieczkę osobistą.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 19 lut 2010, 20:17

Jak czegoś nie wiem, to proste, zadaje pytanie. Jak w jakimś temacie, nie jestem pewny, nie wypowiadam sie. Nie sieje bajek.

A pisanie bzdur, po kija wyważać koła, kiedy kołami oraz budą nie trzepie, to jest wg Ciebie OKej? Chłopaku w temacie wypowiadał się co najmniej jeden wulkanizator, który wie, gdzie w trawie piszczy, to Ty nadal piszesz, że wygaduje głupoty i wciska ludzią kit. Weź się zastanów.

A co do mojej osoby, to nigdzie się nie wymądrzam, a bynajmniej nie wciskam ludziom bajek.

p.s. jeszcze od żadnego mechanika nie słyszałem, żeby nie trzeba było planować głowicy, a co dopiero w samochodzie ponad x lat. Kto tu sie ośmiesza.
Oofol pisze:Co Ty sobie facet wyobrażasz?? Zawsze wydawało mi się że jesteś spoko gość. Natomiast Tobie się chyba wydaje że jesteś tutaj Bogiem i wszyscy się muszą Tobie podporządkować!!??
W ogóle tak nie jest, ale skąd Ty to możesz wiedzieć... W sumie myśl co chcesz, bo tego nikt nikomu nie zabrania.
Od jakiegoś czasu PRZEGINASZ co widać wyraźnie w "S" i "M". Żądasz naginania regulaminu dla Twoich kolegów, oczerniasz modów i siejesz zamęt.
Jeżeli coś mi nie odpowiada, to otwarcie o tym pisze. Nie robie z niczego tajemnic.
Oofol pisze:ja nie jestem marinełk_13 czy wójo żebyś tak się zachowywał!!
Chcesz powiedzieć, że jesteś czymś lepszym? W sumie to nie wiem, co to ma wspólnego z treścią w temacie.

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 19 lut 2010, 20:28

p.s. jeszcze od żadnego mechanika nie słyszałem, żeby nie trzeba było planować głowicy, a co dopiero w samochodzie ponad x lat. Kto tu sie ośmiesza.
Bo 99% powie że trzeba - na tym się zarabia - HELOOOŁŁŁ!??

Teraz znowu zmieniasz temat... w tym temacie napisałem bodajże dwa posty gdzie wyraźnie napisałem o co mi chodzi. Owszem meir pisał o wyważaniu bardziej obszernie ale nigdzie nie nie napisał o tym że trzeba to robić co sezonu.

Ja też piszę jak mi coś nie odpowiada ale nie jeżdżę po każdym po kolei jak po łysej kobyle...
Chcesz powiedzieć, że jesteś czymś lepszym? W sumie to nie wiem, co to ma wspólnego z treścią w temacie.
Chcę przez to powiedzieć że nie jestem dzieciakiem z gimnazjum którego możesz połechtać albo zbluzgać a on pobiegnie do domu i zamknie się w pokoju. Jestem tak samo równy jak i oni ale mam ukształtowaną osobowość, wiem kim jestem i znam siebie.
Poczytaj swoje posty - ty tworzysz w okół siebie "obwódkę" która ma na celu wywyższanie Twojej osoby i TO właśnie wygląda jak byś uważał się być KIMŚ więcej niż tylko userem i modem.

Najgorsze jest to że siejesz zamęt i podburzasz....

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 19 lut 2010, 20:36

Oofol pisze:Najgorsze jest to że siejesz zamęt i podburzasz....
A to bardzo interesujące, bo jakbyś nie miał moda, to by tego tematu nie było.

I jeszcze raz napisze, kasowanie postów modowi, nie rozwiązuje problemów.

off topicu nie chce mi się już nawet komentować.

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 19 lut 2010, 20:47

... Po prostu brak mi słów... Ja ci już zwracałem uwagę że zmieniłeś temat...
A to bardzo interesujące, bo jakbyś nie miał moda, to by tego tematu nie było.
Jak by nie ja to kto inny by oberwał - jestem święcie przekonany!

I kto tu myśli że jest kimś lepszym??
I jeszcze raz napisze, kasowanie postów modowi, nie rozwiązuje problemów.
Krzysztofie uświadom to sobie że tez jesteś jedynie CZŁOWIEKIEM!!!
To że masz moda zobowiązuje a ty nadużywasz przywileju i wymagasz pobłażliwego traktowania...

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 19 lut 2010, 20:50

Krzysztofie uświadom to sobie że tez jesteś jedynie CZŁOWIEKIEM!!!
Człowieku zrozum, że jak już masz moda i możesz kasować posty, to nie kasuje się te które się komuś w danym momencie nie podobają.

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 19 lut 2010, 20:51

Oofol pisze:To że masz moda zobowiązuje a ty nadużywasz przywileju i wymagasz pobłażliwego traktowania...
Pewnie, ciekawe jakich.

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 19 lut 2010, 21:10

Oofol pisze:To jest cała prawda. Z usuniętego posta zrobiłeś wycieczkę osobistą.
FranoF1:
1) czy to prawda, że urządzałeś sobie prywatne wycieczki pod adresem Oofol'a w tym poście, o który pytasz?

2) ile w końcu było tych postów? w tytule wątku piszesz o postach, a okazuje się, że był jeden :!:

3) już dwa razy wysyłałem do Ciebie PW i za żadnym razem nie raczyłeś odpisać. Więc o co KAMAN :?:

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 19 lut 2010, 21:45

Człowieku zrozum, że jak już masz moda i możesz kasować posty, to nie kasuje się te które się komuś w danym momencie nie podobają.
Po raz enty: Twój post był sprzeczny na całej linii z regulaminem obowiązującym na tym forum.

Jeśli napiszesz jeszcze raz tak samo sprzeczny z regulaminem post to go również usunę.

Ja się stosuję do regulaminu i wymagam w szczególności od MODERATORÓW tego samego.

Wyraziłem swoje zdanie i to mój ostatni post w tym temacie ponieważ widzę że brak ci jakichkolwiek argumentów, powtarzasz się i robisz cyrk z akwarium.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 20 lut 2010, 13:01

Oofol pisze:Wyraziłem swoje zdanie i to mój ostatni post w tym temacie ponieważ widzę że brak ci jakichkolwiek argumentów, powtarzasz się i robisz cyrk z akwarium.
No i dzięki Bogu, bo już mi brak słów na Ciebie.

Pozrd dla Majstra Mechaniki Samochodowej

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 20 lut 2010, 14:10

Tak sobie czytam i rozmyslam nad tym bedac bezstronnym i wycodzi mi tak:
:arrow: Krzysio napisał JEDEN post nie na temat, bedacy spamem i sprzeczny z regulaminem(widziałem ten post zanim został usuniety, choc nie pamietam co do kropki jego tresci ale wieksza czesc byla napewno taka jak zostala przytoczona).
:arrow: Jacus go wywalil w kosmos bo był spamem a i skierowany na jego osobe wiec tym bardziej sie nie zastanawiał czy go usunac.
:arrow: Krzysio sie zdenerwował bo mu posta usunieto i zrobil dym z tego powodu.

:idea: Analogicznie myslac wychodzi mi tylko tyle ze w mysl tej sytuacji każdy komu usunieto posta mógłby mieć o to pretensje, bo jak to tak mozna niszczyc czyjąś prace(pisanie postów) bez wzgledu na to czy byla sluszna czy nie.

Kwesti prywatnych sporów czy dialogow miedzy wami nie poruszam bo to tylko wasza prywatna sprawa ktora nie powinna miec zadnego wplywu na dzialania Moderatora na forum. Macie cos do siebie czy cos się komus nie podoba to sobie wyjasnijcie miedzy soba a nie przekladajcie tego na wspolzawodnictwo na forum bo to bez sensu, niewazne czy ktos ma wieksze czy mniejsze pojecie o tym co pisze.
Post byl nie na temat i zostal usuniety-naturalna kolej rzeczy. Tylko ze tutaj najwyrazniej to oliwa w ogniu ktora spowodowala jego rozniecenie.
Nie wiem o co chodzi nie bede w to wnikał bo to nie moja sprawa ale ewidentnie widac ze ten dym nie jest spowodowany TYLKO usunięciem posta lecz czyms jeszcze, prawdopodobnie jakas wymiana zdan miedzy wami.

Popieram to iz miedzy modami powinien byc spokoj i takie klotnie nie powinny miec miejsca a wyzej wymienieni powinni trzymac sie razem, ewentualne spory ktore sa czasem nieuniknione zalatwiac miedzy soba.

A teraz mi jeden z drugim powie o co tak naprawde chodzi :?:
Zrobcie sobie zawody w ukladaniu domku z kart, prezgrany stawia <pijak> , potem jak juz sie na <wodka> cie to pewnie bedzie dym, dacie sobie po razie a nastepnego dnia rano juz bedzie spokoj jak w piaskownicy <ok>

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 20 lut 2010, 15:19

No dobra, też przeczytałem ten temat, uważam że jest żenujący, dobrze że jest w tym dziale i ograniczona ilość ludzi może go przeczytać. Dwudziestoparoletni dorośli ludzie robią publiczną zwadę o posta na forum.

Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 21 lut 2010, 19:36

Kuzwa przestaniecie usuwać moje posty czy ja wam się wtrącam :evil: jak coś komuś napiszecie w dzień w dzień mam emaill że mój post został usunięty jak ktoś komuś napisze żeby przestrzegał regulamin i stosował tagi to nie poprawiajcie tego tematu za mnie nie wstawiajcie zdjęcia za klubowicz niech się nauczą ,ja robię w ten sposób pisze żeby klubowicz stosował tag czy regulamin jeśli klubowicz po moim ostrzeżeniu się pojawi a nie poprawi tematu to daje go wtedy do kosza a szczególnie jak jest początkujący klubowiczem.Tak samo ja wchodzę na jakiś temat a widzę że inny moderator zwrócił uwagę klubowiczowi to się nie wtrącam Nie wiem kto usuwa moje posty i nie chodzi o to żeby się kłócić.Także dzisiaj ktoś usunął mój post odnośnie lamp tylnych może nie wnosił nic do tematu ale nie przesadzajmy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”