[All] Film o klubowiczach i ich autach.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dla mnie troszkę kiepska pora na taką inicjatywę z filmem. Trzeba było jak było ciepło. Teraz nawet jak ktoś nie ma foty z autem to:
po pierwsze nie zrobi bo auto brudne (nie umyje bo -15C)
po drugie fajniejsze by było na alu a nie na stali/kołpakach i zimówkach.
Ja bym projekt takiego filmiku odłożył np do kwietnia/maja jak i otoczenie ładnie wygląda (ta wiosenna zieleń). Wtedy można spokojnie auto umyć zrobić fotkę już po zmianie na letnie alu (kto ma oczywiście) Wtedy sam chętnie bym chciał być w takim filmiku. A tak to co. Teraz mam iść i z takim brudasem pstrykać foty? Szkoda troszkę żeby uwieczniać widok brudnego auta w filmie.
Ja bym projekt takiego filmiku odłożył np do kwietnia/maja jak i otoczenie ładnie wygląda (ta wiosenna zieleń). Wtedy można spokojnie auto umyć zrobić fotkę już po zmianie na letnie alu (kto ma oczywiście) Wtedy sam chętnie bym chciał być w takim filmiku. A tak to co. Teraz mam iść i z takim brudasem pstrykać foty? Szkoda troszkę żeby uwieczniać widok brudnego auta w filmie.
Spokojnie koledzy ja jeszcze też swojej fotki nie dałam, nie spieszę się, bo i nie wczesniej temat zamkniemy niż pod koniec stycznia,a to dlatego, że teraz czekamy na oficjalny film arczizoom, więc bez sensu jest żeby dwa filmy były w zblizonym czasie, bo zakładam, że później długo nie będzie nic. Także spokojnie te 16 fotek to dopiero początek. PozdrawiamTomiko9 pisze:No to nie wielu pogoniliśmy Klubowiczów,ale lepszy rydz niż nic choć z 16stu filmu nie zrobi
-
bodzio1819
- Forum Audi 80

[quote="sp.olsztyn"]Dla mnie troszkę kiepska pora na taką inicjatywę z filmem. Trzeba było jak było ciepło. Teraz nawet jak ktoś nie ma foty z autem to:
Też tak myślę 8-)
Też tak myślę 8-)