[Audi B4 1Z] srebrna seria - drobne zmiany str.1
- DARODIABEL75
- Forum Audi 80
Dzięki za miłe słowo. Trochę już zostało przy niej zrobione, ale jeszcze dużo zostało do zrobienia. Chciałbym doprowadzić auto do jak najlepszego stanu technicznego i wizualnego i do tego cały czas dążeDARODIABEL75 pisze:Dopieszczone autko aż nie do możliwości. A tak naprawdę to sporo pracy w nie włożyłeś ale efekt widać na pierwszy rzut oka
P.S wlepka klubowa str.1
inne miejsce mi jakoś nie pasuje, lewa strona pod lampą jest najbardziej oka, ale w tych warunkach co mamy teraz wlepa jest mało widocznaNiki20 pisze:Wlepa widzę jest tam gdzie powinna być
kominek był polerowany w lipcu, od tamtej pory go nie poprawiałem, ale i tak się świeci jak wiadomo co :mrgreen:Niki20 pisze:Kominek ładnie wypolerowałeś
nawet nie wiedziałem o tym, ale najbardziej mi ona tam pasowałamaniek75 pisze:Takie były przyjęte zasady od początku, żeby nie błądzic oczami po aucie tyko odrazu namierzyć klubową furę
wcześniej miałem blue vision także Night Breaker wypada dużo lepiej. Zdecydowanie po zmianie żarówek jest lepsza widoczność na mokrej nawierzchni nawet na światłach mijania, a o to chodziło mi najbardziej, na długich też o wiele więcej widać niż na bv.Olszak pisze:Jak swięcą Night Breakery ??
Narazie jestem z nich bardzo zadowolony. Jedynym ich mankamenten jest krótka żywotność. Pożyjemy zobaczymy ile u mnie wytrzymają
-
- Forum Audi 80