Audi Sport pisze: ... Z tą wymianą szyby to jakiej firmy zakupiłeś i ile Cię wyniósł montaż jeśli to nie tajemnica
Jakiej firmy szyba to niestety nie wiem - ale jest przyciemniana cała oraz od góry na zielono tak jak ori - szyba z wymianą około 420 zł. już nie pamiętam dokładnie ile - natomiast pamiętam podczas wymiany jak gość podjechał jaguarem po odbiór swojej furgonetki po wymianie szyby i chciał jakiś upust i się targował he he ale był ubaw he he a ja zostawiłem napiwek bo jestem biedny he he bezcenna satysfakcja
-
-
Audi Sport pisze: Możesz mi powiedzieć co widzisz na tym wyświetlaczu, bo nie wiem czy działanie sondy lambda czy wtrysku. I po co Ci to w ogóle :?:
Hilfe - poczytaj i zobacz film
Dalsze skromne prace bo kasy brak
Z 6-ciu kołpaków z tesco w dwa sezony w czterech połamały się zaczepy - dzisiejsze produkty mają świetną jakość - więc wreszcie zakupiono na zimę ori kołpaki za 75 zł.
I zawitał Pioneer DEH-2120UB - ma on ciekawą funkcję ASR automatycznie przywraca jakość i dynamikę materiału audio utracone w procesie kompresji - niestety wyświetlacz biały tak mocno dawał po oczach w nocy że pokusiłem się o jego modyfikację - po rozebraniu panela na szybkę wyświetlacza przykleiłem dwie folie - pomarańczową a na nią przyciemniającą - efekt - radyjko pod kolor wskaźników
Jeszcze to nieszczęsne USB - jazda z wystającym pendriwer'em to koszmar no to dajemy przedłużacz ale to też koszmar bo ten kabel wystaje na kilometr do przodu
Przedłużacza z wtyczką pod kontem prostym też nie znalazłem - więc trzeba było prostą wtyczkę rozciąć - wkład obrócić tak by kabelek szedł do góry - wszystko kleimy kropelką (ona świetnie klei igielit) i już mamy jako tako wyglądający kabelek z pendriver'em schowanym z tyłu