nie , nie sprzedajeFranoF1 pisze:quattro rozumiem, że nie sprzedajesz
do wiosny projekcik bedzie skaczony
AudiA6 to było twoje cacko ??? jak masz cos jeszcze ciekawego z rs2 to wal na PW piasty , zaciski itp chetnie przygarne
no nie kopara opada , pierwszy post jaki napisałeś w tym temacie to że grill Ci nie pasi ,,,jest ori grill to pisze jakieś pierdoły poprostu naczytałes sie pierduł o żabkach i teraz na siłe prubujesz zainteresować tym innych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:wujo1 pisze:quattro pisze:nie , nie sprzedaje
jesteś nie zdecydowany
szkoda , tak na marginesie to ciężko sie z Toba negocjuje :mrgreen: :mrgreen:AUDI_A6 pisze:ta moje Miałem tylko grila niestety.quattro pisze:AudiA6 to było twoje cacko ??? jak masz cos jeszcze ciekawego z rs2 to wal na PW piasty , zaciski itp chetnie przygarne
quattro pisze:no nie kopara opada , pierwszy post jaki napisałeś w tym temacie to że grill Ci nie pasi ,,,jest ori grill to pisze jakieś pierdoły poprostu naczytałes sie pierduł o żabkach i teraz na siłe prubujesz zainteresować tym innych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:wujo1 pisze:quattro pisze:nie , nie sprzedaje
jesteś nie zdecydowany
dwa razy padła decyzja o sprzedaży auta , 1-raz kiedy miałem okazje wyrwać w dobrej cenie RS2 , drugi raz jak mnie moje audi wk......iło tak dość mocno to było w maju jak kilka pierduł zaczeło sie sypać (popękany kolektor , wysypało sie turbo , orginalne drogie zawieszenie H&R przez które mało co by mnie juz niebyło itd itd )wujo1 pisze:quattro pisze:no nie kopara opada , pierwszy post jaki napisałeś w tym temacie to że grill Ci nie pasi ,,,jest ori grill to pisze jakieś pierdoły poprostu naczytałes sie pierduł o żabkach i teraz na siłe prubujesz zainteresować tym innych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:wujo1 pisze:
jesteś nie zdecydowany
yyy no ok ok ale nie chodzi mi o grill, chodziło o to że raz sprzedajesz audi raz nie
Oj tam urwałeś stówe nie marudź :mrgreen:quattro pisze:szkoda , tak na marginesie to ciężko sie z Toba negocjuje :mrgreen: :mrgreen:AUDI_A6 pisze:ta moje Miałem tylko grila niestety.quattro pisze:AudiA6 to było twoje cacko ??? jak masz cos jeszcze ciekawego z rs2 to wal na PW piasty , zaciski itp chetnie przygarne
pozdrawiam
jak samochód zostanie sprzedany (w co wątpie) to dalej zostane przy b4 tylko troszke mocniejszej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:cinekp82 pisze:No mam nadzieje że jak autko znajdzie nowego nabywce to kolega QUATTRO zrealizuje swój plan i będzie kolejne oryginalne RS2 w PL.
cieżko powiedziec auto nie było hamowane , program jest wywal;ony w kosmos na maxa (dawka paliwa , ładownie ponad 2 bary ) a mimo to jedzia jak by miał max 200 Ps dlatego jak nie pójdzie to bedzie strojonku u rogala w marcugrinch pisze:... Ciekawi mnie jaka mocą dysponuje teraz auto na takim setupie jak jest :roll:
e