[B4 ABK 2.0] Drazki ukladu kierowniczego
[B4 ABK 2.0] Drazki ukladu kierowniczego
Witam mam problem z drążkami tak wiec zmieniał mi to mechanik i dzisiaj wcale spadło mi to z tego jabłka przy maglownicy pytanie czemu to straciło panowanie nad kolami czy to powinno trzymać się tymi śrubami na wylot czy powinny być włożone w to przy maglownicy nie znam się pokaże zdjęcie przykładowe z allegro.http://moto.allegro.pl/item900783261_dr ... ml#gallery czy to jest prawidłowe skręcenie czy mógł by ktoś zrobić fotkę i podesłać był bym wdzięczny z góry dziękuje
- percevalle
- Audi 80 Klub
i wszystko jasne i weź człowieku oddaj auto do naprawy nie wiem jak oni ustawili geometrie dzięki wielkie temat uznaje za zamknięty
[ Dodano: 2010-02-23, 22:15 ]
tak śruby rysowały skrzynie po wypadku kilka miesięcy temu wiec stwierdził ze były za dluge i je przyciol a teraz jak puszcza ta tulejka to to schodzi a tulejka z nakretko zostaje a ja robiąc sprzęgło zastanawiałem się czemu to rysuje i czasem jak przekręcałem na maksa to było bbbb jak by kolo za daleko poszło teraz wole robić wszystko sam co się da cale szczescie ze to urwało się przy wyjeździe ze sklepu a wcześniej w czasie drogi trzymało się bo było by ....
[ Dodano: 2010-02-23, 22:15 ]
tak śruby rysowały skrzynie po wypadku kilka miesięcy temu wiec stwierdził ze były za dluge i je przyciol a teraz jak puszcza ta tulejka to to schodzi a tulejka z nakretko zostaje a ja robiąc sprzęgło zastanawiałem się czemu to rysuje i czasem jak przekręcałem na maksa to było bbbb jak by kolo za daleko poszło teraz wole robić wszystko sam co się da cale szczescie ze to urwało się przy wyjeździe ze sklepu a wcześniej w czasie drogi trzymało się bo było by ....