[B3 all] Brak tabliczki znamionowej!!!
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- ciechan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pstyknij jak możesz fote gdzie masz ten VIN i prześlij mi lub zamieść tutaj - takie foto, żebym mógł łatwo go zlokalizowaćDYZIO pisze:Mój też jest z Austrii i chyba nie mam tabliczki jak robiłem pierwszy przegląd to przeszedł bez problemu a teraz nikt mi nie sprawdza na stacjach diagnostycznych. Mam chyba tylko wybity vin na scianie grodziowej tuz pod uszczelką
Ojciec ją osobiście sprowadził w sierpniu 2005, więc dorobienie w Polsce jest wykluczone, a tabliczka wygląda na ori <ok>Labiel pisze:Może tabliczka została w Polsce wyrobiona, bo tak właściwie być powinno w przypadku nie posiadania przez pojazd tabliczki znamionowej.Ej, u mnie też jest B3 z Austrii, ale tabliczke ma... <ok>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pewności 100% nie mam niestety... pamiętam tylko, że "brich" czy jak to się pisze był pod postacią małej książeczki, ale nie takiej, jak mają niemcy... Musiałbym sprawdzić w papierach z tłumaczenia, ale niestety obecnie nie mam do nich dostępu... A tak wogóle, to ci, co nie mają tabliczek mają wogóle w tych miejscach jakies dziurki??? Bo jak cos tam było, to raczej miejsca po nitach będą...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 DT
Re: [B3 all] Brak tabliczki znamionowej!!!
A mógłby ktoś podesłać zdjęcie swojej tabliczki znamionowej? Najlepiej 80 b3 1.6 TD. Muszę podać dane z tabliczki a u mnie w aucie niestety jej nie ma.