Napotkani koledzy
Jakies 40min temu na Balickiej w Krk na parkingu przy gieldzie elektr. stala obok mnie srebrna B4 1.9TDI na blaszkach KRA, w srodku ladna jasna skórka (jak nowa) i wyposazenie to chyba full, webasto, elektryka, szeberek, autko miodzio ale wlepki nie znalazlem.
Ok. godz. 10.40 na ul.kobierzynskiej (zaraz przy skrecie z Kapelanki) napotkane Audi 80 B2 prowadzony przez plec zenska w kolorze blond, autko wygladalo zacnie. Autko na blaszkach KGR jak dobrze pamietam.
Ok. 10.45 na ul.Monte Cassino B4 w benzynie na KTA kolor srebrny..
Obwodnica Krakowa ok. 10 rano czarne cabrio na SPS na sporej glebie i felgach bodajze 18" (taki model S-Line), prowadzila mloda dziewczyna blond, jechala dosc spokojnie (tak. 110-120km) auto wygladalo jak z salonu... ale wlepy nie zauwazylem nigdzie
Ok. godz. 10.40 na ul.kobierzynskiej (zaraz przy skrecie z Kapelanki) napotkane Audi 80 B2 prowadzony przez plec zenska w kolorze blond, autko wygladalo zacnie. Autko na blaszkach KGR jak dobrze pamietam.
Ok. 10.45 na ul.Monte Cassino B4 w benzynie na KTA kolor srebrny..
Obwodnica Krakowa ok. 10 rano czarne cabrio na SPS na sporej glebie i felgach bodajze 18" (taki model S-Line), prowadzila mloda dziewczyna blond, jechala dosc spokojnie (tak. 110-120km) auto wygladalo jak z salonu... ale wlepy nie zauwazylem nigdzie
to jak komus nie pasi moj post to niech sobie admini usuną, mi to bez roznicy.dexx pisze:Nie chce sie czepiać, ale proponuje pisać tylko o tych furmankach które te wlepki jednak mają albo wiemy że są z klubu, bo pisać o wszystkich ładnych 80tkach które napotkamy ito szybko może się ten temat zapełnić 8-)jaco124 pisze:prowadzila mloda dziewczyna blond
pozatym to pewnie pierwszy albo gora drugi post w tym temacie, nie chce mi sie nawet sprawdzac.
to róbcie sobie jak chcecie.. ja tam sie nie bede juz wypowiadal
Dokładnie tak jak dexx pisze...dexx pisze:to szybko może się ten temat zapełnić 8-)
Bo jak by to wyglądało jak bym napisał ..... 13 szt różnych B4 widziane dziś pod Tesco na żadnej nie było wlepy...
Ale to nie o to chodzi żebyś się obrażał czy strzelał focha... jeżeli widziałaś jakąś wyjątkową Audi, było wrzucić za szybkę wizytówkę z adresem na forum (Poszukaj na forum) albo poczekać na właściciela i pogadać z nim, zaprosić na forum. <ok>jaco124 pisze:pozatym to pewnie pierwszy albo gora drugi post w tym temacie, nie chce mi sie nawet sprawdzac.
to róbcie sobie jak chcecie.. ja tam sie nie bede juz wypowiadal