Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
nareszcie ktos kto mnie rozumie ;pAfdi87 pisze:Cabrio + zetorek = jak dla mnie ideał jeszcze na brockach b1... ahh sliczna
leza obok mnie w pokoju, czekaj na sezon letnich kółek ;]Afdi87 pisze:Gdzie zapodziales us-y?
dziekowa, staralem sie ;]Niki20 pisze:kolczat, teraz tłumik wygląda jak należy. To jest to o co mi chodziło.
kolega rozbieral pare samochodow i tak z glupa pytam czy nie ma zbiorniczka ze spryskow, a on do garazu i sie pyta czy taki moze byc ;] tylko chyba pompka do wymiany bo wydaje mi sie ze to nie jest wysokocisnieniowa...gornik pisze:kolczat gdzie dorwałeś zbiorniczek?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
skoro wszyscy odgrzewaja swoje tematy, to i ja zaprezencze ostateczna wersje polerki felg...
Brocki po zimowej polerce, sfrezowana faska, dzieki czemu obdarcia felgi zniknely, pozostaly tylko trzy ubytki ktorych niestety nie da sie zniwelowac bo sa tak gleboko ze trzeba by pol felgi zjechac lustro nie udalo mi sie az tak dobrze, uzywalem pasty automax... niestety ramiona nie byly malowane, dlatego caly efekt nie jest wysmienity i nie jest to ideal ktory bym widzial na aucie, ale coz poradzic, nie ma co sie lubi, lubi sie co sie ma ;p
foty przed polerka dwoch 8,5calowek:
jedna 8,5 cala wypolerowana i porownywana wraz z druga przed polerką:
drobna poprawka 10tek, zapomnialem kompletnie o koncowce rantu, dokladnie o styku opony z felga... no i moj warsztacik ;p
a tak efekt wszystkich czterech felungów po polerce:
Brocki po zimowej polerce, sfrezowana faska, dzieki czemu obdarcia felgi zniknely, pozostaly tylko trzy ubytki ktorych niestety nie da sie zniwelowac bo sa tak gleboko ze trzeba by pol felgi zjechac lustro nie udalo mi sie az tak dobrze, uzywalem pasty automax... niestety ramiona nie byly malowane, dlatego caly efekt nie jest wysmienity i nie jest to ideal ktory bym widzial na aucie, ale coz poradzic, nie ma co sie lubi, lubi sie co sie ma ;p
foty przed polerka dwoch 8,5calowek:
jedna 8,5 cala wypolerowana i porownywana wraz z druga przed polerką:
drobna poprawka 10tek, zapomnialem kompletnie o koncowce rantu, dokladnie o styku opony z felga... no i moj warsztacik ;p
a tak efekt wszystkich czterech felungów po polerce: