A tak powracając do meritum chyba się ustawimy tam gdzie w zeszłym roku tylko że tym razem przydalo by się wcześniej wjechać bo impreza się wcześniej zaczyna <urodziny> ale to chyba sobie ustalimy wszystko siakoś 2 tygodnie wcześniej :mrgreen: Jak się ekipa zbierze 8-) Hehe niech ktoś w tym roku grilla weźmie bo ja nie będę miał gdzie wpakować <osohozi>
ZakwaPL pewnie tak będzie że się pojawią dwie V6 jak zwykle Dobrze będzie jak się słońce nie zwinie tak jak w tamtym roku wtedy to będzie tego wszystkiego biegało uuuu... będzie w czym wybierać
W tym roku jest plan by być wcześniej na miejscu <ok> bo impreza się wcześniej zaczyna ale to już sobie ustalimy ze 2/3tygodnie przed zlotem. :mrgreen:
tak sobie patrze na date zlotu, na plan zajec na uczelni i mam luke w ten weekend ;] nie obiecuje, ale chetnie bym wpadl do ekipy z dolnoslaskiego zobaczyc rs'ke czy drugie cabrio z forum na usach
No chyba będę musiał. A kolejnym moim marzonkiem jest B4 w avancie 1,9 klekot
Jakbyście coś wiedzieli o pewnej takiej... chociaż na razie mnie nie stać, ale myślę koło wakacji będę się musiał rozejrzeć.