hehehe :mrgreen: No to trzeba marzenia zrealizować :lol: Tylko musimy zacząć grać w lotka :mrgreen:szmakira pisze:hehehe jesli mam marzyc dalej to A6 albo A8 To teraz popłynełam :mrgreen:
[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
... Jak mam się tłuc 70 km po to aby oglądać serie to wolę ten czas w garażu spędzićno name pisze:Jaca997, ty lepiej odkladaj na zdes od A90 :mrgreen:
grinch, przyjechal bys to bysmy sie po podniecali twoimi soczkami i zdesiem po FL
ale pamietaj dla nie ktorych piekne jest to co fabryka dala
a po za tym nie liczy sie wyglad auta tylko dobra atmosfera ale co ty mozesz o tym wiedziec
A tak wogóle to raczej preferuje lepsze imprezy motoryzacyjne
... No ale jeden lubi serie drugi lubi rzeźbić więc nic tego nie zmieni <osohozi>
grinch pisze:... Jak mam się tłuc 70 km po to aby oglądać serie to wolę ten czas w garażu spędzić
A tak wogóle to raczej preferuje lepsze imprezy motoryzacyjne
tak jak Łukasz napisał - liczy się dobra atmosfera. My się nie spotykamy żeby pooglądać auta tylko spotykamy po to aby spędzić czas w dobrym towarzystwie. Cytuje "ale co ty mozesz o tym wiedziec" Nie było Cię u Nas to nie wiesz jak spędzamy czasno name pisze:a po za tym nie liczy sie wyglad auta tylko dobra atmosfera ale co ty mozesz o tym wiedziec
<oki>no name pisze:A6 C4 2.5 Tdi
Ostatnio zmieniony 04 mar 2010, 11:10 przez Jaca997, łącznie zmieniany 1 raz.
... Dobra dobra wy macie swoje zabawki i niech tak zostanie <ok>no name pisze:nie bede sie wypowiadal na ten temat bo szkoda slow na nie ktorych :mrgreen:
grinch, co myslisz ze jak kupiles soczki i zdes po fl i cos tam pogrzebales z silnikiem to jest wypasiony nie prawda
chyba u siebie pod garazemgrinch pisze:A tak wogóle to raczej preferuje lepsze imprezy motoryzacyjne
Jacek standardowo MC Donald czy tym razem inna knajpka z jedzieniem :mrgreen: bo te bulki to mi bokiem wylaza :mrgreen: moze jakas pizzulla lub kebab + % = łubudubu <ok>
Panie Organizator :mrgreen: trzeba pomalu cos rozkminic jak spedzimy I urodziny naszego klubu <urodziny> <urodziny> <urodziny> wiadomo ze % beda ale moze bysmy zagadali ile kosztuje wynajem toru rally crossowego na 1 dzien i tam bysmy sobie zrobili big grilla
Panie Organizator :mrgreen: trzeba pomalu cos rozkminic jak spedzimy I urodziny naszego klubu <urodziny> <urodziny> <urodziny> wiadomo ze % beda ale moze bysmy zagadali ile kosztuje wynajem toru rally crossowego na 1 dzien i tam bysmy sobie zrobili big grilla
hmm hmm hmm... najlepiej to znaleźć taki lokal gdzie jest to wszystko razem. Żeby usiąść, najeść się porządnie i napić się porządnie :mrgreen: Bo najbardziej to męczy mnie chodzenie z jednego baru do drugiego Bo jak sobie już chlupnę w gardło to wstać się nie chce :lol:no name pisze:Jacek standardowo MC Donald czy tym razem inna knajpka z jedzieniem :mrgreen: bo te bulki to mi bokiem wylaza :mrgreen: moze jakas pizzulla lub kebab + % = łubudubu <ok>
- chęci na grilla są baaaaaaardzo duże tylko jak wiadomo pogoda lubi psikusa nam zawsze zrobić. Może ktoś jakąś chatkę będzie miał wolną to tam zrobimy? Ja tak myślałem u siebie tylko nie mam gdzie rodzinki wywalićno name pisze: Panie Organizator :mrgreen: trzeba pomalu cos rozkminic jak spedzimy I urodziny naszego klubu <urodziny> <urodziny> <urodziny> wiadomo ze % beda ale moze bysmy zagadali ile kosztuje wynajem toru rally crossowego na 1 dzien i tam bysmy sobie zrobili big grilla
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ale tu nie mówię akurat o litrach procentów. Nawet po tym jednym piwie nie chce mi się chodzić z jednego miejsca do drugiego. Jak siedzieć, jeść i pić to siedzieć, jeść i pić w jednym miejscu
a to trzeba było być w sylwestra. Wtedy byś ujrzał tego niecodziennego widoku :mrgreen:maras_zastava pisze:Ja nie widziałem żebyś sobie kiedyś chlupnął...
No z tym się zgodzę niechciałbys go widziec w sylwestra :mrgreen: było najlepiejJaca997 pisze:maras_zastava napisał/a:
Ja nie widziałem żebyś sobie kiedyś chlupnął...
a to trzeba było być w sylwestra. Wtedy byś ujrzał tego niecodziennego widoku
Tak się rozpisali a mnie nie bedzie :-x
To następnym razem KUBEŁEK SKRZYDEŁEK :!: :!: :!:no name pisze:Jacek standardowo MC Donald czy tym razem inna knajpka z jedzieniem bo te bulki to mi bokiem wylaza moze jakas pizzulla lub kebab + % = łubudubu