[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mafia prostego rogala
[ Dodano: 2010-03-05, 11:55 ]
23-25.04.2010 I Urodziny powstania Grupy Toruńskiej
z tej to okazji trzeba by bylo cos z robic <urodziny>
jest kilka mozliwosci :
- wzaleznosci od liczby chetnych mozna wynajac na caly dzien lub kilka godzin tor rallycrossowy i tam urzadzic : przejazdy na czas, jazda miedzy pachołkami, podwieczór jakis grill + % i jakas imprezka ale to jak mowie to wszystko sie wiaze z liczba osób ktore beda chetne na cos takiego <ok>
- wyjazd gdzies na caly weekend = łubudubu
nie ukrywam ze do kwietnia nie zostalo duzo czasu zeby to wszystko ogarnąć wiec jezeli juz teraz sa jacys chetni lub maja jakies inne propozycje co do spedzenia tych naszych I Urodzinek to prosze o propozycje :mrgreen:
wszystko trzeba pomalu zapalnowac
[ Dodano: 2010-03-05, 11:55 ]
23-25.04.2010 I Urodziny powstania Grupy Toruńskiej
z tej to okazji trzeba by bylo cos z robic <urodziny>
jest kilka mozliwosci :
- wzaleznosci od liczby chetnych mozna wynajac na caly dzien lub kilka godzin tor rallycrossowy i tam urzadzic : przejazdy na czas, jazda miedzy pachołkami, podwieczór jakis grill + % i jakas imprezka ale to jak mowie to wszystko sie wiaze z liczba osób ktore beda chetne na cos takiego <ok>
- wyjazd gdzies na caly weekend = łubudubu
nie ukrywam ze do kwietnia nie zostalo duzo czasu zeby to wszystko ogarnąć wiec jezeli juz teraz sa jacys chetni lub maja jakies inne propozycje co do spedzenia tych naszych I Urodzinek to prosze o propozycje :mrgreen:
wszystko trzeba pomalu zapalnowac
-
- Forum Audi 80
- Imię: Pawel
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 2.6 ABC
Witam
Jako, że w giełdzie pisać jeszcze nie mogę, pozwolę sobie poprosić Was o pomoc :mrgreen:
Szukam avanta TDI z końca produkcji. Najchętniej z okolic Torunia ale wiadomo, że po dobre autko warto się przejechać. Jedyny wymóg to taki, że auto musi mieć klimatyzację. Może ktoś z Was sprowadza auta i mi pomoże ?
pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś spocie, oczywiście już audiczką <ok> <ok>
Jako, że w giełdzie pisać jeszcze nie mogę, pozwolę sobie poprosić Was o pomoc :mrgreen:
Szukam avanta TDI z końca produkcji. Najchętniej z okolic Torunia ale wiadomo, że po dobre autko warto się przejechać. Jedyny wymóg to taki, że auto musi mieć klimatyzację. Może ktoś z Was sprowadza auta i mi pomoże ?
pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś spocie, oczywiście już audiczką <ok> <ok>
http://www.joemonster.org/filmy/23394/K ... olna_droge :mrgreen:
[ Dodano: 2010-03-16, 08:28 ]
http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Przeb ... caid=19d11
[ Dodano: 2010-03-16, 08:28 ]
http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Przeb ... caid=19d11
Panie, Panowie.
Nadszedł czas, że sprzedać Audi zamierzam. Jakbyście mieli jakiegoś kogoś kto chce sprawnego technicznie 2 litrowego potwora z gazem kupić to śmiało. Trochę info:
Model: 80 B3 2.0E + LPG
Rocznik: 1989
Przebieg: 211tys z groszem
Wyposażenie:
- Radio JVC cd/mp3 + 6 oryginalnych głośników
- Szyberdach
- Pseudo kubełkowe fotele
- Regulacja wysokości fotela kierowcy
- Roleta tylnej szyby
- Alufelgi
Elektryki brak, tzw. golas. Wspomagania kierownicy też nie ma.
Co do stanu technicznego - wszystko gra i hula. 3tys km temu zmieniany pasek rozrządu, zrobiony generalny remont hamulców, zmieniona pompa wody. Za 5tys km trzeba zmienić będzie olej.
Opony zimowe do wywalenia, daję 2 opony letnie w dobrym stanie.
Blacharka - wszystko git, rdzy brak, do poprawek lakierniczych w 2-3 miejscach (płyn hamulcowy kapnął na spojler z tyłu i bezbarwny poszedł w piz... - jest plama, choć mi nie przeszkadzała aż tak mocno).
Przegląd i OC do października 2010.
Spalanie gazu - 11 miasto, 8 trasa.
Powód sprzedaży trywialny - narzeczona nie chce jeździć "bo za duży i nie ma wspomagania". Z siłą wyższą się nie walczy :mrgreen:
I tym sposobem będę musiał kupić jakieś małe gówno bez charakteru.
Foteksy:
http://img714.imageshack.us/gal.php?g=26284267.jpg
Cena: myślę, że od klubowiczów i ich znajomych 3600zł jak wezmę to krzywdy nie zrobię. Zwłaszcza, że samochód jeszcze pojeździ sprawnie i bez problemu.
Cena do minimalnej (minimalnie minimalnej) negocjacji.
Ewentualnie zamiana na coś typu Honda Civic heczbek itd. (ze wspomaganiem )
Kontakt:
- mail: royal3000(at)o2.pl
- gg: 2559149
- tel: 694 664 775 (jak nie odbieram, a nie zawsze mogę - proszę o sms - oddzwonię).
Pozdrawiam i dziękuję za uwagę.
Nadszedł czas, że sprzedać Audi zamierzam. Jakbyście mieli jakiegoś kogoś kto chce sprawnego technicznie 2 litrowego potwora z gazem kupić to śmiało. Trochę info:
Model: 80 B3 2.0E + LPG
Rocznik: 1989
Przebieg: 211tys z groszem
Wyposażenie:
- Radio JVC cd/mp3 + 6 oryginalnych głośników
- Szyberdach
- Pseudo kubełkowe fotele
- Regulacja wysokości fotela kierowcy
- Roleta tylnej szyby
- Alufelgi
Elektryki brak, tzw. golas. Wspomagania kierownicy też nie ma.
Co do stanu technicznego - wszystko gra i hula. 3tys km temu zmieniany pasek rozrządu, zrobiony generalny remont hamulców, zmieniona pompa wody. Za 5tys km trzeba zmienić będzie olej.
Opony zimowe do wywalenia, daję 2 opony letnie w dobrym stanie.
Blacharka - wszystko git, rdzy brak, do poprawek lakierniczych w 2-3 miejscach (płyn hamulcowy kapnął na spojler z tyłu i bezbarwny poszedł w piz... - jest plama, choć mi nie przeszkadzała aż tak mocno).
Przegląd i OC do października 2010.
Spalanie gazu - 11 miasto, 8 trasa.
Powód sprzedaży trywialny - narzeczona nie chce jeździć "bo za duży i nie ma wspomagania". Z siłą wyższą się nie walczy :mrgreen:
I tym sposobem będę musiał kupić jakieś małe gówno bez charakteru.
Foteksy:
http://img714.imageshack.us/gal.php?g=26284267.jpg
Cena: myślę, że od klubowiczów i ich znajomych 3600zł jak wezmę to krzywdy nie zrobię. Zwłaszcza, że samochód jeszcze pojeździ sprawnie i bez problemu.
Cena do minimalnej (minimalnie minimalnej) negocjacji.
Ewentualnie zamiana na coś typu Honda Civic heczbek itd. (ze wspomaganiem )
Kontakt:
- mail: royal3000(at)o2.pl
- gg: 2559149
- tel: 694 664 775 (jak nie odbieram, a nie zawsze mogę - proszę o sms - oddzwonię).
Pozdrawiam i dziękuję za uwagę.