[All] Farbowanie (regeneracja) skórzanej tapicerki
Ładny parch na boczku Ci się narobił. W poniedziałek podjadę i się zapytam, ale z tego co ostatnio z gościem gadałem to mówił, że te zmarszczki co Ci się porobiły są do uratowania i to samodzielnego.
Przetarty boczek dobry tapicer obszyje Ci na nowo tak, że nie będzie śladu różnicy. Jeśli z tyłu nie masz żadnej miazgi, to chyba warto spróbować
Przetarty boczek dobry tapicer obszyje Ci na nowo tak, że nie będzie śladu różnicy. Jeśli z tyłu nie masz żadnej miazgi, to chyba warto spróbować
No to przednie pomalować, samemu jak czujesz się na siłach, ten boczek obszyć, a potem, żeby skóra się od siebie nie odcinała zastosować jakiś preparat w sprayu z woskiem - jesli lubisz gdy skóra jest nabłyszczona. Ja uzywam takiego sprayu, w białej butelce, firmy bufflo. Znajomy tapicer mi polecił - tani i bardzo dobry.
2k za renowację? u mnie w giżycku za tyle całą tapicerkę z boczkami obszywają i to sprowadzaną z niemiec skórą gość w niemczech bmki obszywał i teraz tu firmę od kilku lat ma sam chciałem sobie obszyc ale mnie nie stać poprostu
za to już kilka razy miałem sięzabraćdo pomalowania na nowo sobie kiery bo mam taką dino i bardzo ją lubie jest jak odlew od moich rąk ale juz wytarta strasznie
za to już kilka razy miałem sięzabraćdo pomalowania na nowo sobie kiery bo mam taką dino i bardzo ją lubie jest jak odlew od moich rąk ale juz wytarta strasznie
Pytalem w Rysiu we Wrocławiu. Gościu powiedział, że poza tym boczkiem do wymiany to wszytko idzie zrobić samemu. zmatować, wygładzić i malować.
kafarafa, jak masz skórę w stanie już pośmiertnym to tak, będą 2 tysiaki. Pełna renowacja tapicerki Kolczata to jakiś 1000zł.
kafarafa, jak masz skórę w stanie już pośmiertnym to tak, będą 2 tysiaki. Pełna renowacja tapicerki Kolczata to jakiś 1000zł.