Propozycja rozwiązania w szukajce
Propozycja rozwiązania w szukajce
Czy nie można by było na stronie stworzyć odnośników do konkretnych modeli aut tak żeby i szukanie tematów i dostęp do modeli był ułatwiony, bo teraz jak wpisuje w szukajce jakiś problem to wyskakują mi wszystkie możliwe ze wszystkimi rodzajami aut. No chyba że robię coś źle to proszę mnie poprawić.
Nie wiem czy dobrze Cie zrozumiałem ale ja robię tak wpisauję tag jaki mi trzeba np. [ABK] zawieszenie zaznaczam odpowiedni dział do przeszukiwania no i zaznaczam opcję żeby tylko tytuł tematu szukało
![Obrazek]()
a wyniki to
![Obrazek]()
P.S.
i po to właśnie są tagi potrzebne i koledzy zieloni właśnie dla tego tak o to dbają żeby można było coś znaleźć potem <ok>

a wyniki to

P.S.
i po to właśnie są tagi potrzebne i koledzy zieloni właśnie dla tego tak o to dbają żeby można było coś znaleźć potem <ok>
Prościej by było jakby można wybrać z np. listy rozwijanej oznaczenie silnika i wtedy SZUKAJ, bo jak wpisuję w tagu DZ potem to ce chcę znaleźć i żeby przeszukało tylko tematy a wywala ponad 2000 wyników z rożnymi silnikami
W takim wypadku wolę korzystać z wujka google wpisując audi80.pl i to co chcę znaleźć...
Kolega Skuciok stworzył FAQ opcji szukaj. Zapraszam do zapoznania się z tym
https://audi80.pl/faq-szukaj-vt39641.htm
-
statecznik
- Forum Audi 80