[Chociw,łódzkie] pas startowy okolice Rawy Mazowieckiej
[Chociw,łódzkie] pas startowy okolice Rawy Mazowieckiej
Są jacyś chętni na zlot ?
11 kwiecień tydzień po świętach ;]
Wstępna lista :
- ja [b3] i paru kumpli vag
- kolczu [b3]
-szadkos89 [b4 avant]
-carlos0101 [b4]
-nellyshadow [b4 coupe]
-8S3 [Coupe V6]
11 kwiecień tydzień po świętach ;]
Wstępna lista :
- ja [b3] i paru kumpli vag
- kolczu [b3]
-szadkos89 [b4 avant]
-carlos0101 [b4]
-nellyshadow [b4 coupe]
-8S3 [Coupe V6]
Ostatnio zmieniony 08 mar 2010, 21:00 przez ENZO_89, łącznie zmieniany 8 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Panie, kiedy to, kto organizuje, ile za wjazd i czemu tak drogo? Moglbys przedstawic jakis konspekt pomyslu na agende? Po ludzku: znasz jakis plan zlotu (konkurencje sprawnosciowe etc.) czy przewiduje sie tylko wolna amerykanke i katacje pojazdow na pasie startowym lamana przez ciezkie chlansko?
<bravo> i szacun dla Ciebie za zarzucenie hasla i wskazanie miejscowki, ale konkretow nam trza, konkretow <ok>
<bravo> i szacun dla Ciebie za zarzucenie hasla i wskazanie miejscowki, ale konkretow nam trza, konkretow <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Byłem tam wiele razy z moją ekipą.Pas jest długi bo ma ok 3 km.Na poczatku i końcu tej drogi sa duże parkingi plus jego szerokość =mieszczą się 4 auta obok siebie. :mrgreen: Przebieranicy lubią tam wpadać ale jest to spowodowane przede wszystkim tym ze dojeżdżając tam przejeżdża sie przez małe wioski a jeżeli jechaliśmy tam na około 30 wózków to starsi ludzi powiadamiali gwiazdy o naszym przyjeździe.W nocy jest tam bardzo słabo widać cokolwiek ponieważ brak jakiegokolwiek oświetlenia ale natężenie ruchu jest niewielkie.
Kolego jechałeś od strony Rawy Mazowieckiej ?Xander pisze:Byłem tam wiele razy z moją ekipą.Pas jest długi bo ma ok 3 km.Na poczatku i końcu tej drogi sa duże parkingi plus jego szerokość =mieszczą się 4 auta obok siebie. :mrgreen: Przebieranicy lubią tam wpadać ale jest to spowodowane przede wszystkim tym ze dojeżdżając tam przejeżdża sie przez małe wioski
- carlos0101
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- carlos0101
- Forum Audi 80