[b3/b4] Gadzet - okleiny na kokpit
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
[b4]kokpit
witam, interesuje mnie oklejenie kokpitu folia z allegro, bo taniej hehe, orginal drewno na b4 koszyuje 170zł;/ wiec mniei interesuje drewno i prosilbym aby kazdy kto z was ma oklejony kokpit obojetnie jakim kolorem czy to aluminum czy carbon itd to prosiłbym aby wstawil zdjecia, z gory dziekuje:) i czekam na foto
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Dżem Dobry, witaj w klubie miło widzieć tu następna kobietę :mrgreen:
hiszpanka19851, pierwszy post i wtopa ehhh ale nie będę pisał niepotrzebnie, zrobią to moderatorzy. Tu sobie luknij ---> viewtopic.php?t=7280
tu masz wszystko co dotyczy zegarów.
hiszpanka19851, pierwszy post i wtopa ehhh ale nie będę pisał niepotrzebnie, zrobią to moderatorzy. Tu sobie luknij ---> viewtopic.php?t=7280
tu masz wszystko co dotyczy zegarów.
ja miałem okleinę w B4 z allegro (poprzedni własciciel okleił) i ... zdjąłem po 2 dniach (fatalnie to wyglądało ) i zamieniłem na ori 8-)Audi B4 2.0 pisze:witam, interesuje mnie oklejenie kokpitu folia z allegro, bo taniej hehe, orginal drewno na b4 koszyuje 170zł;/ wiec mniei interesuje drewno i prosilbym aby kazdy kto z was ma oklejony kokpit obojetnie jakim kolorem czy to aluminum czy carbon itd to prosiłbym aby wstawil zdjecia, z gory dziekuje:) i czekam na foto
oryginał drewno (jesli byś chciał kupić komplet: kokpit, drzwi itd) wyjdzie drożej niż 170 zł, ale za to tak, jak powinno <ok> Poza tym, okleina z allegro kosztuje ok. 150 zł, więc niewiele zaoszczędzisz...
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
Audi B4 2.0 pisze:na allegro widzialem po 9 zł za arkusz 20cmx90 cos takiego, nie drogie a moze fajne akurat
Tę folię daruj sobie. Jeżeli chcesz oklejać to kup na allegro zestaw za 150 PLN, elementy są docięte i nie jest to folia (ma grubość ok. 3-4 mm). Ja takim okleiłem i jestem zadowolony (nie każdemu się podoba, ale mi tak). Na ori drewno wydałbyś 600 - 700 PLN (boczki, deska nad schowek pasażera, panel na regulację nawiewu, popielniczka, a jak masz to jeszcze na dodatkowe zegary), a na taki wydatek ja sobie pozwolić nie mogę. Tu masz link do tematu o moim autku to sobie obejrzyj viewtopic.php?t=3127&postdays=0&postorder=asc&start=15
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
[b3/b4] Gadzet - okleiny na kokpit
Witam, czy miał ktoś może założone okleiny kokpitu?
http://allegro.pl/item947543312_okleina ... _1995.html
Na zdjęciu wyglądają ekstra, chciałbym się dowiedzieć czy są warte tych pieniędzy.
Najważniejsze czy nie odklejają się łatwo
Dziękuję za każdą odpowiedź, Pozdrawiam Paweł
http://allegro.pl/item947543312_okleina ... _1995.html
Na zdjęciu wyglądają ekstra, chciałbym się dowiedzieć czy są warte tych pieniędzy.
Najważniejsze czy nie odklejają się łatwo
Dziękuję za każdą odpowiedź, Pozdrawiam Paweł
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 20:05 przez losiak59, łącznie zmieniany 3 razy.
Tak samo jak lepsze 4.2V8 niż 1.6. Cymes w tym,że karbonu u nas nie kupisz a fajnego, najciemniejszego, drewna komplet dostać nie łatwiej. Sam szukam panelu przed pasażera i nikt się nie pali by sprzedać... Każde inne drewno nadaje się co najwyżej do wystrugania pinokia albo na podpałkę do grilla.
Oklein nie lubię, bo to jednak cepelia, ale jak ktoś pyta o okleinę - pewnie dlatego, że nie ma kasy na coś innego- to rady by kupił ori karbon można sobie... i tak dalej.
Oklein nie lubię, bo to jednak cepelia, ale jak ktoś pyta o okleinę - pewnie dlatego, że nie ma kasy na coś innego- to rady by kupił ori karbon można sobie... i tak dalej.